Tja ... Razgovori so za nami. Res ni blo tko hudo. Sm bla kr hitro na vrsti; že v drugi rundi. Komisija je bila ful številna; res so bili zelo prijazni, vzdušje je bilo prijetno, sproščeno, pa še nasmejali smo se.
Jst mam ful vrei občutek - kar me pa malce skrbi. Men so rekli, da sem jezike opravla odlično ... Mam pa 2 velika minusa - mojo ogromno dioptrijo ter dejstvo, da nism iz Lj.
Nam je reku oni stevard v sob., da še ne vedo, kolk jih bodo vzeli; približno od 40 do 50 (kar je za moje pojme ful velik). Na razgovore pa nas je bilo vabljenih 74.
Ful sm bla vesela, da sm vidla same znane face in resnično upam, da jim bo uspelo not prit.
Jst si ful želim v naslednji krog, ... Bomo videli.
Ej, a so vam kaj omenili, kdaj naj bi nas obvestili o rezultatih razgovorov? Nam niso nič povedali, mi pa smo v vsesplošni zmedi pozabli vpr. ...
bolhica, spet se nisma srecale:)...jaz sem bla okol 5:15 konec z razgovorom...blo je pa kar znosno no...pac tako, kot skos do zdaj... ti si bla se kasneje?
hvala...skoda za tebe, pa se rekli so, da si dobro pisala jezike:(
saj v bistvu sploh ne vem, ce bom sla na tecaj al ne...vseeno sem s stajerske in se ne splaca ravno
madej nevem al it druh let šenket al ne..ma tko mi je use bedast, sploh k pomislm, da sm toooooooook časa čakala povsod! joj!! no jamaica..teb je usojen, pa glej da se nauš izmuzlna vn
bom vidla, no....saj v bistvu se je casa do konc januarja...
bolhica, skoda, da se nismo srecale zadnjic, kdaj si bla v cetrtek v sobi pred komisijo?:)
jamaica_ napisal/-a:hvala...skoda za tebe, pa se rekli so, da si dobro pisala jezike:( saj v bistvu sploh ne vem, ce bom sla na tecaj al ne...vseeno sem s stajerske in se ne splaca ravno
Zaka pa te ne bi šla?! Mislim, zakaj si se potem sploh šla prijaviti?! Res bi bilo škoda, če bi zdaj na pol poti odnehala ... Vredu premisli, OK?
ma jst sm bla spet mt okol 7h navrst uzadno .. pa KOMAD boLna nekej, s slabmu glasam, tok da mij še na fax pisal da nočem bit tm (u tistmu trenutku) .. škoda, da se nismo srečal ja sam, sj me boš pa enket na avionu postregla, če bo sreča
ja, bom premislila...sam, ko gledam vse skup, se niti ne izplaca tako, kot sem sprva mislila...pa vrjetno niti ne upostevajo tvojih želj, ce jim reces, da bi delal samo 3 dni skup vsak teden ali kaj podobnega...hm...