Dajte mi prosim par predlogov kako naj za božička zavijem svojemu lubiju darilo... Je pa brivnik, ki je pakiran original v škatli...
Hvala za predloge...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Dejte mal napisat kaj si vi želite za tele praznike ali na splošno. Mene že fant in domači mal sprašujejo pa dejansko nimam pojma, nič ni takega da bi si ful želela. rabim sicer nov mobi sam to si bom verjetn sama kupla. Res nobene prehude želje, pa vi??
Ja če si res kaj posebenga ne želiš potem jim reci naj dajo kuverto... Ja drugače pa dekleta hvala vam za idejo
Kaj potem naj tisto škatlo kar sama zavijem ane...bo najbolje...
Mate kak predlog kaj nej njegovi mamici kupim? Imela sem že idejo, da bi nekaj ji dala ki je ročno izdelano ampak ima že venček... tako, da odpade...Sem premišljevala, da bi z fantom skupaj ji nekaj kupila..Kaj mislite?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
HeJ..meni se pa boŽiČ in ti praZniKi zdiJo 2much sKomeRciaLiZirani... BisTvo boŽiča oZ aDvenTa, je DruŽenje, miR, ČaS, ki ga preŽivimo z TiStimi, ki Jih imamo raDi. Ni mi všeČ, ko vSi spraŠujejo in se oBremenJujeJo z daRiLi za boŽič... Po moJem mnenJu, se za BoŽič kuPi neKa maLenkoSt, samo ToLiko, da poKaŽemo lJudem, ki jiH imamo raDi, da se nanJe spomniMo... JaZ sem se leToS odLočiLa, da bom kuPiLa one Lepe oKroGle škatle (z raZliČnimi poSlikavami-anGelčki...) in SpeKla meDenjaKe, kaTere bom poTem daLa v te ŠkaTle, in Zraven še kaKšno SveČko, in BoDo moJa dariLa pripravLjena...in To se mi Zdi veLiko LepŠe, ko v DariLo sam VloŽiš neKi truD... DruGače pa oBdaRuJem druŽino & naJoŽje priJateLje, pRi tem pa Gledam Le na To, da oBdaRim nekOga, kaTerega imam raDa in ne nekoGa, za KaTereGa bi biLo pRimeRno da ga oBdaRim... =) KakŠni so Pa kaJ vaŠi LetoŠnji naČrti, za ObDaroVanje? =)
Ja am najprej bi te prosila, da ne pišeš tako ker se človek kar namatra k tko piše...
Jaz sem premišjevala, da bi njegovi mamic plačala pač v kozmetičnem salonu kako nego obraza...ali pa kaj za razvajat... A je preveč? Je bolje da to za rojstni dan? Sem pa rekla, da bom nekaj spekla...