Kmetija
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
js upam da bo te kmetije kmal konc, k je res bedna in bi človk gledu kak film na pop tv pa sam tele neki skačejo okol
itak že vidm da bota te dve največje kure od daše pa biljane v dvoboju...mislim sramota za žensko raso sta........

življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
jaz sem pa mislila, da bo Klemen glava družine
Če bo res Ljubinka, je pa Špelina taktična, ker bo s tem ena Barbika šla ven... bo še napeto...
tudi po mojem mnenju Biljana, zato ker se je res izkazala. Ena mestna gospodična, ki se je tako navdušila nad kmečkim okoljem in dela vse, kar je treba.

sAdie napisal/-a:in kdo si kao najbolj zasluzi zmago?
tudi po mojem mnenju Biljana, zato ker se je res izkazala. Ena mestna gospodična, ki se je tako navdušila nad kmečkim okoljem in dela vse, kar je treba.

dekla biljana in hlapec miha
po včerajšnji oddaji se nisem mogla odločiti, kateri bolj privoščim deklo - daši ali biljani. daša mi gre itak na živce z svojim ammm, hmmm, mmmm..., biljana pa je vse preveč samosvoja, rekla je, da bo ljubinko do neke meje "spoštovala", ne pa popolnoma (nekak tak). zaenkrat ni bilo videti, da bi ljubinko sprejemala kot glavo družine. mislim, da je kar prav, da je dekla. aja, pa v tem linku piše, da se ona nikoli ne dolgočasi. res je, ker ko se dolgočasi, gre spat.
po včerajšnji oddaji se nisem mogla odločiti, kateri bolj privoščim deklo - daši ali biljani. daša mi gre itak na živce z svojim ammm, hmmm, mmmm..., biljana pa je vse preveč samosvoja, rekla je, da bo ljubinko do neke meje "spoštovala", ne pa popolnoma (nekak tak). zaenkrat ni bilo videti, da bi ljubinko sprejemala kot glavo družine. mislim, da je kar prav, da je dekla. aja, pa v tem linku piše, da se ona nikoli ne dolgočasi. res je, ker ko se dolgočasi, gre spat.

zakaj? meni je bila včeraj prav všeč, ko se jim je postavila kontra in rekla, da četudi del mogoče ne bodo opravili, se morajo potruditi. daša je že naprej govorila, da nagrade ne potrebuje oz. je noče in tako povedala, da se ne bo trudila.
enako biljana. no, na koncu so se kar dobro lotili dela.
sem pa se včeraj nasmejala biljani, ko je rekla: "grem ven, pa srečam eno svinjo"... to mi je blo v tistem hipu ful smešno

sem pa se včeraj nasmejala biljani, ko je rekla: "grem ven, pa srečam eno svinjo"... to mi je blo v tistem hipu ful smešno