Jaz pa nevem kaj nej mu kupim ker bo imela kmalu pol leta...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Midva imam pa 2. oktobra 3 leta in mu bom kupila denarnico. Kupila mu jo bom, ker jo potrebuje in ima staro ze celo bogo. Drugace si ne kupujeva prevec dragih stvari, ampak obicajno kaj takega kaj si kdo res zeli ali rabi v tistem trenutku.
Sicer pa so denarnice drage ko hudic. V Leonardotu sem gledala eno lepo in je bla 60€ Groza. Najcenejso sem vidla v Humanicu za 30€. Zdaj jo bom vzela v S.Oliverju s popustom.
js sm mojmu zanč kupla denarnico kar tako, ravno naletela sam na tako kot jo že dolgo išče in sm dala 6 €. kupla sm jo pa v mullerju, taka športna. niso to drage sam pogledat je treba
Men je ful lepo darilo, če ga nekam povabiš (v toplice al pa v hišico, ki ima not savno in jaquzzi, če je bolj adrenalinski tip pa na bungie..) . Drgač pa sem neki časa nazaj videla tud take zlo luštne tablice na katerih je pisalo najboljši fant na svetu.. Pa so mi bile ful ušeč.
Men osebno so bolj všeč darila, ki jih skup izkoristima, pa nek mali spominček..
jaz mislim, da je najbolje, da gresta nekam, da mu pripravis kaksno posebno presenecenje, s tem oba uzivata, ampak je vseeno on "na boljsem"... v bistvu dve muhi na en mah...
Jaaa js že vem kaj bom mojmu dala. Mislm kupila no Mu je ful ušeč gokart pa karting in bova šla tle u krško ali pa lj pa bom kupila karte. K sm 100% da mu bo zlo ušeč in bo čist veseu
_tejcha napisal/-a:Jz sm mojmu kupla za roj. dan prejšn teden srebrno verižico...je meu že zapestnco srebrno in zdj je dobu še isto verižico...je biu zelo veseu
js bi tud mojmu kupla..ampak ni ravno najbolj navdusen nad nakitom..tk da to ne bo slo...bo treba se podat kaksno idejo