*SweetGirl* pomoje bi morala dobit dodatek zraven. Meni pri izračunu piše zvišanje za tujino. Kaj si jim priložla/povedla, da boš na izmenjavi? Najboljše, da pokličeš in vprašaš kako je s tem.
Jst sem dobila sicer negativen odgovor, sam sem se pritožla, ker so nam nekej narobe šteli. Ful keša so prišteli fotru, namesto odšteli...eh nima veze... a mogoč kdo ve kdaj se dobi odgovor? Pa moj fant tut sploh še ni dobiu odločbe?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
članek o štipendijah je bil tudi v žurnal24. nisem celega prebrala ker nisem mela časa, žurnala pa si tudi nism, vzela... je pa seveda o zamujanju štipendij tko da če ima katera če bi lahko napisala kaj o čem je bil članek
pri nas še vedno ni odločb ne nakazila. ničesar. moja frendica pa tudi še ni nič dobila
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
js pa nečesa zdej ne razumem. sem dijakinja moja brat in sestra sta pa študenta in onadva sta dobila odločbo js pa ne pa bi jo morala prej kot onedva... je pa res da so jima jo zavrnl sam vseeno men se zdi čudno zakaj je men sploh niso poslali
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
*kristyna* napisal/-a:js pa nečesa zdej ne razumem. sem dijakinja moja brat in sestra sta pa študenta in onadva sta dobila odločbo js pa ne pa bi jo morala prej kot onedva... je pa res da so jima jo zavrnl sam vseeno men se zdi čudno zakaj je men sploh niso poslali
Počakaj še malo. Odločbe še pošiljajo in jih bodo pošiljali še do sredine decembra. Če je pa še takrat ne bo se ti pa lahko to upravičeno zdi čudno.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
ja itak d ti ne bi zdej nakazal še novembrske, ker bi to pomenilo, da bi ti eno vnaprej plačal,ker se jo izplačuje 10ga za mesec nazaj. tko da jo najbrž dobiš 10ga. dvojno bi dobila, če bi ti prvič izplačali komaj 10. decembra.
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)