Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

je pa tud neka verzija prebolevanja, da lahka stvari poveš in se nekomu zaupaš, da veš da te razumejo in so s teboj v dobrem in slabem ... in rajši povem stvari na glas in tako lažje prebolim :wink:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Če ti gre nekdo take stvari govort, pol u to, da bi bla še kdaj skp, ne gre lih verjet, ti si si mogoče želela, on pa gotou ne (več).

Takrat k si dejansko želiš nekoga (nazaj), boš še bol napihnu use lepe in dobre stvari, nikakor pa ne šou govort, da kok je blo fino eno umes nategnt. Scene z delanjem nekoga lubosumnga na take in podobne načine, so nezrele in brezvezne ter ne morjo bit osnova za neko (novo) razmerje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Erm... Oprosti BIBI21, sam sta pa oba hudo otročja, če mene prašaš.
Prvo kot prvo ste (v šoli al kdaj) označli žensko, ki kleje, za kuro. Hm... Je to pogoj, da ne moreš imeti vsega poštimanega v glavi? Mislim, da ne. Ima samo drugačno govorjenje, ne pa razmišljanje.
Skozi celoten post si bila tudi zelo poniževalno nastrojena proti tisti punci in tipu, z preveč očitnim pridihom pumpanja svojega ega s tem, kako si boljša, lepša,...
Aha.
Z več kot očitnim užitkom maščevanja in posledičnega zadovoljstva je spisan post, ki se niti malo ne spodobi za mater z otrokom.
U glavnem hudooo no.
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

ne daj se. zdrži. čez pol leta ti bo jasno zakaj.

bonboniera, punchka hvala za te vzpodbudne besede. ko ga pogrešam, so mi vajini odgovori prav v tolažbo. vem, da bo enkrat bolje... iz drugih ust je to slišati bolj resnično. :wink:
enkrat bom gotovo videla, da je bilo najbolje, da se vse skupaj konča. samo dokler so čustva vključena, je težko...
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

čbela : koliko časa pa že prebolevaš propadlo vezo?
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

BIBI21 pssst! :cool: ne mu dat tega veselja pa se razburjat ..napis kok je on drug hud, pa ma dobre mišice, pa dišiiii k noben na svetu... :D
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

BIBI21 v bistvu sploh še nisem imela časa za prebolevanje, ker sva se ta dva leta (ko sva uradno narazen) ves čas videvala in se, takrat ko sva bila skupaj, obnašala kot par. tako, da sploh ne morem reči, da je bilo v teh dveh letih sploh potrebno kaj prebolevati.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Creamy ... sej vem, da ni vreden :wink:

Čbela ... uf, razumem in ne vem kako bi jst reagirala na tvojem mestu, zato pa rajši prekinem vse stike, pa zbogom.
in kako se sedaj počutiš?
Zadnjič spremenil BIBI21, dne 06. Dec. 2007 20:03, skupaj popravljeno 1 krat.
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

tako je. najboljše je prekinit stike takoj, ko se razmerje konča. prekinit vsaj za toliko časa, da preboliš, da se čustva ohladijo. potem je lažje iti še kdaj na kavo.
če se razmerje konča in se še vedno dobivaš z njim, si sploh ne daš priložnosti, da bi se ˝odljubil˝.
jaz si je nisem dala, ker mi je bilo preveč težko. vendar preboleti je treba kljub vsemu. če mi ni bilo treba pred dvema letoma, mi je treba sedaj. boli ravno tako! zato pa je bolje prekiniti stike, ko se razmerje enkrat konča.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ maš prav in to se mi zdi edina prava zadeva v takem primeru, ker vedno ko se še vidita in dobivata obstaja možnost in upanje, da še kdaj skupaj prideta in če so prisotna še čustva je toliko bolj težko in dolgotrajno ....

in kako se ti soočaš s prebolevanjem?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Čbela svaka ti čast da si se tok časa še dobivala z njim.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Aloha napisal/-a:Če ti gre nekdo take stvari govort, pol u to, da bi bla še kdaj skp, ne gre lih verjet, ti si si mogoče želela, on pa gotou ne (več).

Takrat k si dejansko želiš nekoga (nazaj), boš še bol napihnu use lepe in dobre stvari, nikakor pa ne šou govort, da kok je blo fino eno umes nategnt. Scene z delanjem nekoga lubosumnga na take in podobne načine, so nezrele in brezvezne ter ne morjo bit osnova za neko (novo) razmerje.

Resnica. Boli. :cry:
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

čeprav včasih še vedno pomislim na bivšega, mislim da sem ga v 99% prebolela. na začetku prve 2 meseca je bilo težko, saj sem ga še vedno klicarila vsak dan, se mu jokala, ga prosila da poskusiva ponovno in vse, vse bi dala takrat zanj. Potem sem se odločila, da ga nebom več klicala, da bom spet začela žurat, bluziti z fanti na žurkah in... nekako sem se ufurala spet v žuranje. parkrat sem se tudi lupčkala z nekimi fanti, več nisem hotela od nobenega. kar naenkrat pa se mi je predstavil prijatelj v drugi luči kot sem ga poznala. na začetku sva se vedno bolj pogovarjala o mojem bivšem, pomagal mi je s tem, da sva hodila na sprehode, na izlete, v kino, na bazen... in na eni žurki sva zabluzila. prvič v življenju sem bluzila s prijateljem. naslednji dan sva se dobila in mi je povedal da je zaljubljen vame. šokiralo me je, saj je fant eden izmed bolj zaželjenih fantov v okolici, jaz pa nisem nič posebnega. od takrat naprej sva se vedno lupčkala in tako je šlo naprej. pozabila sem bivšega in spet sem zaljubljena.

to vam sporočam za to, ker sem pol leta nazaj v tej temi jokala za bivšim in zganjala največji pesimizem... bila sem prepričana, da bom do konca življenja sama, večno zaljubljena v bivšega... vendar punce!!!! VSE SE DA , DA SE PREBOLETI TISTO PRAVO LJUBEZEN. SAMO RESNIČNO SI MORTE TO ŽELET. IN ŠE ENKRAT HVALA VSEM, KI STE MI POMAGALE SKOZI KRIZO Z VAŠIMI NASVETI :*
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

^^

the best :D to se zgodi ko najmanj pričakuješ... :)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Nu$k@, me veseli da si našla novo ljubezen. :D
Drugač pa, itak da se da vse prebolet, slej ko prej. Ko je mene taprvi resn fant pustu sm sicer bla zihr da nobenga ne bom nikdar več mogla met tak rada, ampak zdej se temu sam še smejim. Itak sm potem ugotovila da je še velik drugih, boljših, zato tud zdej, ko sm spet v podobni situaciji, itak verjamem da nekje še nekdo boljši "čaka" na mene. Sam najdit ga še morm, prej pa rabim še mal časa, da pozabim na vse kar je blo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Zaklenjeno