to d pa filamo ambulatne j pa čisti larifari.j pa res d mene ful bol zebe in pravjo domač d j to zto k ne jem mesa.sam nvm no,pomoje j to pomankanje konkretne bližine

dobr tek usm

*BelaLilija* napisal/-a:*becky* to ti je zdravnica rekla, ker si še v razvoju in še rasteš, potem ko je človek starejši, pa je itak stvar presoje oz. odločitev vsakega posameznika. Jaz se za vegetarijanstvo nisem odločila v ranih letih, ker takrat je to bolj muha enodnevnica, vseeno pa mi že od nekdaj ni bilo meso dobro in sem ga iz tega vzroka opustila. Ne vem, če sem v otroštvu jedla enkrat na leto meso, pa še to ribe, ostalo mi je pač bilo ogabnega okusa.
*becky* napisal/-a:jaz sem vegetarijanka malo več kot eno leto...in pred približno pol leta sem šla k zdravnici, ker sem pač ful shujšala (ni bilo zaradi vegetarijanstva, da nebi kdo tak razmel) pa je mama hotla da grem na preiskavo krvi...in ko sem zravnici pač povedala, da sem vegetarijanka se je prav nesramno začela "dret" na mene, mi govorit, da bom totalno brez energije pa kaj te jaz vem česa, da bi se mi moglo smilit moje telo, da smo ljudje mesojedci(kot da sem jaz marsovec zaradi vegetarijanstva), da sem komaj 14 stara in, da telo ne bo preneslo tega...kaj te vem...v glavnem, spravla me je čisto na rob. čez en teden sem šla nazaj po izvide...bili so briljantni. ona je sedela tam in jih gledla, kr kao vegetarijanci ne moremo met take dobre krvi, jaz pa sem lepo s širokim nasmehom odšla iz ambulante...![]()
ginjoy napisal/-a:jaz ,sem pa vsake tok casa ..ponavadi kaksno..leto vegeterjanka..in pocutila sem se oooooooodlicno!
pravjo da full shujsas,pa poglejte slona in leva zdej,kjer je vegeterjanc,ha?
je pa res da ne smes kar naenkrat ker organizem ne sprejme tolko hitre navade.![]()
aaa,kako se pocutitev novem letu-zaspano?
partym napisal/-a:js nism lih taprava vegeterjanka,sam mesa ne jem,razn morskih jedi-to mi j pša nrtabul hranamesa ne pogrešam sploh pa tud bolš se počutm,k pojem kej se ne počutm tžko pa nabito tko k sm s učas k j bil š meso na jedilnki
me majo pa učas duma ž poln kufr k morjo kosil tak nrdit d j zame tud kej
sam kva nj jim,sj znam tud sama kuhat
![]()
to d pa filamo ambulatne j pa čisti larifari.j pa res d mene ful bol zebe in pravjo domač d j to zto k ne jem mesa.sam nvm no,pomoje j to pomankanje konkretne bližinesam to j pa ž druga zgodba.
dobr tek usm