Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Puhec »

Pozabiti se ne da nič, razen če izgubiš spomin ali postaneš senilen :D Kar se tiče čustev, pa jih pri meni osebno že zdaaaavnaj ni več, ker sem bila zaljubljena že večkrat in vsak naslednji tip je boljši od prejšnjega, tako da se nazaj sploh ne oziram.... Sicer pa je tudi zelo težko definirati kdo je bil prva in prava ljubezen, ker biti zaljubnjen ali pa samo zatreskan oz. zagledan (kar mine po par mesecih ali še prej) sta dva različna pojma. Še vedno pa imam zelo rada fanta, ki sem ga nekoč res ljubila, tak je bil do zdaj samo eden. Pravi pa še žal ni prišel.... najbrž še kje čaka name :)
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

Ojla!

Ravnokar sem z dopustov... Ja, kaj naj rečem. Z bivšo se bovo verjetno v avgusto še enkrat dobila na pijači, da kakšno rečeva o dopustih in ostalem.

Je pač ne morem pozabiti in bo verjetno še naprej ostala del mojega življenja - seveda kot dobra kolegica...

Vegetius, kaj novega glede bivše? sta se dobila, si jo pozabil, ... ?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Prve ljubezni se nkoli ne pozabi in prav je tko :love:
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

čbela napisal/-a:Vegetius, kaj novega glede bivše? sta se dobila, si jo pozabil, ... ?

No, konec prejšnjega meseca sva se srečala na pijači, pa pol je nisem mogel zbit iz glave kar dva tedna. Sedaj že malo razmišljam v smeri, da bi se morebiti ne več dobila, ker mi se zdi tudi ona mal "v rožicah".

Kva pa jaz vem - zmeraj ko so dekleta vmes, ne vem kako naj se obnašam. Če bo kaj novega pa poročam...

PS: Malček je pricapljal na svet pred nekaj dnevi in komaj čakam, da pride domov :cool:
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonboniera »

ali se da pozabiti prvo ljubezen? ne. vedno bo ostal spomin. s tem mislim, če je res veliko pomenila, in če je bila resnična ljubezen.

sama vem, da ga nikoli ne bom pozabila, vedno bo nekje v meni. najini spomini bodo nekje tam zadaj. ker je bila res prelepa ljubezen, a premlada sva bila. ne morem verjeti, da sem že tako zgodaj bila zmožna nesebično ljubiti.

sama sem mnenja, da se vse zgodi z razlogom. če nama bo še kdaj življenje namenilo da se najdeva, se pač bova.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ni nujno, da je ravno prva tudi tista nepozabna. Pri meni je nekdo drug za vedno ostal v mojem srcu. :wink:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

moja prva ljubezen je bla bl otroška ljubezen, sam nikol ne bom pozabla tistih pisemčkov, sramežljivega držanja za rokice in prikupnih poljubčkov.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

moja prva bl resna prva ljubezen je bil moj bivši ... vedno se ga bom spominjala saj sm z njim doživela lepe trenutke, kljub temu da je bilo velik kratkih stikov in neiskrenosti ...

kako pa ste kaj ponovno po razpadu zveze začele navezovati in če je še kdo zlezel vam toliko pod kožo kot prejšnji?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Mimi_M napisal/-a:Ni nujno, da je ravno prva tudi tista nepozabna. Pri meni je nekdo drug za vedno ostal v mojem srcu. :wink:

js se pa s tem popolnoma strinjam.pri meni ni bla prva ljubezen tista, ki je ne bom nikoli pozabla (ah,sej pozabiš itak nobene ne), ampak bi lahko rekla js da poletne romance ne pozabiš nikoli :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Prva ljubezen, če ne gori, pa tli...
Na žalost in srečo :) Ampak ne gre za prvega fanta, ampak prvo ljubezen... do te rabiš še priti, ne nujno s prvim :wink:
Uporabniški avatar
laancy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laancy »

Prve ljubezni ne pozabš, ostanejo ti le spomini... :) Drugač pa jz mislim, da se pogreta župa ni dobra... tko pa tut ljubezn. Najbolj je zaključt, pol pa čist na nov začet.. se najbl odnese, pa se drugih ne prizadaneš
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jp res je ja...nikoli nebom pozabila prve ljubezni...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

se tudi strinjam da prve ljubezni ne pozabiš nikoli! ker prvi je le prvi! vsaj pri meni je tako...prebolela sem ga že, sam vseeno bo ostal del njega v srcu, ker mi je zelo dosti dal, ampak žal na koncu tudi dosti vzel!:( spominjala se ga bom po lepih spominih, in njegovem nasmehu. vse kar pa mi je hudega naredo, pa je že izbrisano! :) ampak sem šla dalje, in sem prepričana da nikol več ne bova skupaj, ker niti nebi mogla več bit! pač ni bil pravi, in bo pravi že prišo! :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Tut js ne bom nikol pozabla svojega prvega. Pač je že kr neki časa nazaj blo vse skup... sm že prebolela 120%, ampak spomin pa ostane.
Odgovori