Ok, eno neumno vprašanje. A lahko skakanje vpliva na povešanje prsi? Ker mene skrbi, da če bi preveč skakala, da bi se mi prsi na jug usmerle. Tiste, ki imajo večje, verjetno vejo o čem govorim, ker pri skakanju še posebej gravitacija deluje.
samomojca napisal/-a:Ok, eno neumno vprašanje. A lahko skakanje vpliva na povešanje prsi? Ker mene skrbi, da če bi preveč skakala, da bi se mi prsi na jug usmerle. Tiste, ki imajo večje, verjetno vejo o čem govorim, ker pri skakanju še posebej gravitacija deluje.
Mislm da sigurno mal vpliva ... kaj pa če bi imela modrček, čes pa še tisti športni topek da te mal stisne ... tko bojo mal bolj fiksirane in ne bojo tolk skakale gor pa dol
kolebnica?! uff že dolgo nism skakala..ma pa učinek..učwrsti telo welikokrat smo jo uporablal na treningih da smo dobil wečjo kondicijo in da niso tk trpele mišice pa weselo skakanje
samomojca napisal/-a:Ok, eno neumno vprašanje. A lahko skakanje vpliva na povešanje prsi? Ker mene skrbi, da če bi preveč skakala, da bi se mi prsi na jug usmerle. Tiste, ki imajo večje, verjetno vejo o čem govorim, ker pri skakanju še posebej gravitacija deluje.
Seveda vpliva na povešenje...Ampak sploh ni panike, ker obstajajo taki športni modrčki, ki prsi močno držijo k višku...
Primerjava kolebnice in ostalega:
AKTIVNOST/ 60 minut /Poraba kcal
Tek 10 km na uro 1200 kcal
Skoki čez kolebnico 975 kcal
Tek 8 km na uro 960 kcal
Tek na smučeh 910 kcal
Tek na tekaški stezi 845 kcal
Hoja 6 km na uro 570 kcal
Kolesarjenje 18 km na uro 530 kcal
Tenis 520 kcal
Hoja 4,5 km na uro 415 kcal
Kolesarjenje 9 km na uro 310 kcal
Kolebnica je zakon, vsi jo priporočajo. Ampak če pa maš kake probleme s koleni ali pa gležnji pa ni ravno najbolj idealna vadba...
Jaz kolebnico vzamem v roke premalokrat, priznam.