no, super glede testov, upam, da res ne bodo komplicirali a pol ste tako dolgo cakale na ustne?jaz sem bla na nemscini med prvimi konec, na anglescini pa tudi...ob 3h sem ze sla domov:)... skoda, da se nismo dobile...pol se mormo zmenit za cetrtek, ce bomo sprejete no
myammm..jst sm pr angli čakala (skor tazadna tm) pol sm pa pohitela še na dojčo - sm bla pa predtazadna v čakaln vrst:) pol sva se vidle?? kje si čakala kej? pa kdaj?
ne, jaz ne vem, kdo si ti...hm...ali?:)haha...kaksne lase pa mas? filing glede vsega..hm...ang pisno mi je bla kar tezka, sem po moje kar dosti napak nardila, psiholoski test pac resis,:)...ustni pa je blo nekak no.....pa ti?
jst sm bla s škornčkam haha barvo las ne bom definirala, k še sama nevem kakšna je drugač, sm istiga mnenja kokr ti..tko kot si rekla nekej delnga useskp..pisno Šiiiiiiit od šita! sm se počutla ko u SŠ k smo kontrolke rešval - čist resno - z edino razliko, 45 minut smo mel u šol, kle pa pol ure
ma ne vem......jaz nimam filinga, sam vseeno mi ne bo, ce me ne bodo sprejeli...drgace pa nisem niti z lj... mmmayamm, s kje si pa ti sploh, mislim, da si rekla, da tudi studiras v mb, ce se ne motim...?