Enim ženskam je to ful všeč, drugim pa je malce nerodno če je tip "preveč" pozoren.
Slišala sem še za eno: gospodična pride do mlake vode kjer je tudi blato, moški pa vrže suknjič čez lužo, da si ženska ne umaže čevljev

Frenkie napisal/-a:Torej, kultura in spoštovanje - JA.
Tretiranje kot neke princeske, kraljice, boginje - absolutno NE!
Buttercup napisal/-a:Ali pa pravilo da ima ženska vedno prednosti pri vstopanju/izstopanju...
Infinity napisal/-a:Buttercup napisal/-a:Ali pa pravilo da ima ženska vedno prednosti pri vstopanju/izstopanju...
Glede tega pravila da ženska vedno prva vstopa... to baje ne velja vedno! Recimo včasih je veljalo, da je pri vstopu v dvigalo izjemoma imel moški prednost! Menda zato, ker so bila dvigala včasih manj varna in je moški vedno prvi vstopil, češ, če je kaj narobe naj najprej on "nasrka"![]()
Infinity napisal/-a:Glede tega pravila da ženska vedno prva vstopa... to baje ne velja vedno! Recimo včasih je veljalo, da je pri vstopu v dvigalo izjemoma imel moški prednost! Menda zato, ker so bila dvigala včasih manj varna in je moški vedno prvi vstopil, češ, če je kaj narobe naj najprej on "nasrka"
Buttercup napisal/-a:Slišala sem še za eno: gospodična pride do mlake vode kjer je tudi blato, moški pa vrže suknjič čez lužo, da si ženska ne umaže čevljev![]()
Kako se vam to zdi???
little_biest napisal/-a:Se mi zdi da je danes vse manj moških ki znajo bit prav gentlemani.
Chavah napisal/-a:ko je že skoraj samoumevno postalo, da od časa do časa katera dobi kako okrog kepe.