Nina Osenar

Slavni na sto in en način.
Odgovori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

mimi.k napisal/-a:Slika

Tule je ful luštna. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

No, sej ni spet tako slaba - še posebej na drugi slikci (mimi.k) je lušna :ja:
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PurpleBitch »

men je po videzu dobra...glede izkušenj v voditeljstvu sem pa v dvomih...ni mi ona lih za voditeljico :)
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

mej je ona ful luškana, in veliko je dosegla...:) tut njen spot moment like this je vauu...pa pesm zelo naglas je zakon...bravo nina, daleč si prišla
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

meni je ful lušna z novo frizurco.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

men jetud njena frizurca ful simpatična.. vedno sem si želela tako! še vedno pa me ona sama kot pojva inp a njen smeh zelo nervirata!
Uporabniški avatar
Hey Baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hey Baby »

Men je ona fuul simaptična! Pomoje bi lohka reku karkoli v njeni prisotnosti, pa bi sam za štos vzela :D

S tole gobovo frizuro je falila do konca, vsaj na prvih slikcah. Na tisti, ki jo je mimi.k prilepila je že bolš. Drugač je mela pa v zadnjem delu BB ful hudo postavo, res 1A.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz sem jo zdnjič v Ljubljani srečala in je v živo čiz lepa. Postavco ma čiz perfect, v obraz je pa tudi luštna.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Darrinka5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Darrinka5 »

No meni je pa Nina grozna. Baje je posnela "reklamo" za BB 2 tukaj si poglejte slikce in komentarje spodi ima pa velik fanov :twisted: :
http://24ur.com/bin/article.php?article ... ry=3110881

pa saj izgleda kot šimpanz zmešan z mopsom. Nos čist not zarit, ušesa kot slon, zobe pa kot konj. Komad Rich bitch waw to je pa za Nobelovo nagrado, besedilo je vrhunec :twisted: :twisted: :twisted: samo da je ona ritch bitch. In kot je v Anteninem intervijuju dejala citiram "Sem bogata kuzla s popolnim telesom". Supr Nina sam da tko mislš :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Darrinka5 napisal/-a: In kot je v Anteninem intervijuju dejala citiram "Sem bogata kuzla s popolnim telesom". Supr Nina sam da tko mislš :D

jst bi tud bla..in rich in bitch (k dobrota je itak sirota) in z takim teleščkom k ona :wink:

drgač mi je pa faj punca.. simpatična,zgovorna in sexy :)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Darrinka5 napisal/-a:pa saj izgleda kot šimpanz zmešan z mopsom. Nos čist not zarit, ušesa kot slon, zobe pa kot konj.

kaj ti delaš v živalskem vrtu? đizs :roll:
zoja13
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zoja13 »

Darrinka5 napisal/-a:No meni je pa Nina grozna. Baje je posnela "reklamo" za BB 2 tukaj si poglejte slikce in komentarje spodi ima pa velik fanov :twisted: :
http://24ur.com/bin/article.php?article ... ry=3110881

pa saj izgleda kot šimpanz zmešan z mopsom. Nos čist not zarit, ušesa kot slon, zobe pa kot konj. Komad Rich bitch waw to je pa za Nobelovo nagrado, besedilo je vrhunec :twisted: :twisted: :twisted: samo da je ona ritch bitch. In kot je v Anteninem intervijuju dejala citiram "Sem bogata kuzla s popolnim telesom". Supr Nina sam da tko mislš :D

Darinka, glede na tvoj komentar očitno nikoli nisi Nine videla v živo, sicer ne bi podajala takih komentarjev.

PA še v vednost, bogastvo se ne meri vedno v denarju in materialnih stvareh, kako je Nina mislila, da je bogata, ve samo ona.

Nisem njena fanica ne nič, samo mi gredo pa na jetra ljudje, ki imajo dvojna merila.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

Anelise napisal/-a:
Darrinka5 napisal/-a: In kot je v Anteninem intervijuju dejala citiram "Sem bogata kuzla s popolnim telesom". Supr Nina sam da tko mislš :D

jst bi tud bla..in rich in bitch (k dobrota je itak sirota) in z takim teleščkom k ona :wink:

drgač mi je pa faj punca.. simpatična,zgovorna in sexy :)

heheee kaaak ql :D se strinjam...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sej je simpatična, lepa, luštna, dobro postavco ma, pa še vse naravno na seb. Kaj češ bolšga :D Res, da v BB-ju ni pokazala ne vem kakšnega voditeljskega talenta, se je pa trudila. In če bo res BB2 in če ga bo res ona vodila, grem stavit, da bo bolš vodila, kokr pa enko.
Odgovori