Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ne, ne gre se za to. Nič nimam od mesecev, ko "žalujem" za nekom. Men je čist okej če sm sama, ampak ni mi pa okej, ko morm nekoga pozabit. Sej vsi vemo da človek ne more bit ravno neki ful srečn v takem obdobju, ha? Moje življenje je blo popolno, predn sm spoznala njega. Bla sm sam(sk)a, ampak srečna.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

zdej je treba prit pa spet na tisto pot k bos srecna samska :wink: ,pač mamo v življenju noro dobra obdobja, nekatera pa nam naredijo določene težke spomine in si želimo nazaj na stare poti..uglavnem..iz tega obdobja se potrudi obdrzati samo lepe trenutke, pa poskusi bit srečna čimprej! :wink:
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

Se moja zgodba. Pred kratkim sva se po vec mucnih tednih razsla. Mucnih zato, ker sva se trudila, ampak nama ni slo. Okej, sprejela sem, da sva pac prevec razlicna, da bi bila skupaj, ceprav sva se imela rada. Poskusala sem se sprijaznit, da je bolje za oba, ce nisva skupaj, ker sva trpela, se posebej jaz, ki si stvari vcasih prevec jemljem k srcu. Noro sem ga imela rada in ga imam se in se vedno se nisem sprijaznila, da nisva vec skupaj, ceprav sem pocasi ze zacela sprejemat to dejstvo. Potem pa sem vceraj slisala od prijateljice, da ga je videla v petek zunaj z drugo. Cel svet se mi je spet podrl in zabolelo me je se bolj kot ko sva se razsla. Ne razumem, kako je lahko z drugo po tako kratkem casu... Mu res nisem nic pomenila, da me je tako hitro prebolel in si nasel drugo? Danes sva govorila po telefonu... saj sploh ne vem zakaj... itak si nimava kaj dosti povedat. Vprasala sem ga, ce sem mu res pomenila tako malo, da me je takoj prebolel in si nasel drugo. Rekel je, da on ni tak, da bi doma sedel in jokal. Ok razumemm to, ampak da je takoj z drugo? Jaz si sebe ne predstavljam v novi zvezi se nekaj casa... ne dokler ne prebolim njega. Sem mu res pomenila tako malo, da me je pozabil v dveh, treh dneh? Rada bi ga poklicala in govorila z njim, ceprav ne vem kaj bi mu rekla... itak ne bom dobila odgovorov na svoja vprasanja. Rada bi mu povedala kako me boli, ampak itak ga ne bo ganilo. Enostavno ne morem verjet, kako je lahko on srecen z drugo, medtem ko jaz doma jokam za njim. Saj ne, da mu ne privoscim srece, ker mu jo. Samo ne razumem, ali sem mu res pomenila tako malo, da je kar pozabil name in tako hitro zacel novo zvezo?
:(
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

kadar smo punce žalostne jokamo, jemo in tožimo prijateljicam.
fantje pa najlažje prebolijo tako da si takoj dobijo nadomestek. tk da to, da si je našel drugo, še zdaleč ne pomeni da te je prebolel..
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

Melani napisal/-a:kadar smo punce žalostne jokamo, jemo in tožimo prijateljicam.
fantje pa najlažje prebolijo tako da si takoj dobijo nadomestek. tk da to, da si je našel drugo, še zdaleč ne pomeni da te je prebolel..

res je. in v vsakem primeru smo punce na boljšem, ker jasno pokažemo svoja čustva, medtem ko fantje bolečino tiščijo v sebi. in čeprav navzven izgleda, da so srečni, jih velikokrat boli še 100x bolj.
spellca, ne oziraj se nanj, prekini stike z njim in si vzemi čas zase, da preboliš. potem pa pogumno naprej, ker te čaka nekaj lepšega in boljšega :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
cUmpa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cUmpa »

Joooj moj bivši je to tud naredo, da si je v parih dneh drugo dobil :(
Ok, sej sm js obupala nad njim, kr nism in nism mogla pozabit, da me je prevaral, ampak me je vseeno zabolelo, ko sm čez en teden zvedla, da je že z drugo super srečen, da že sexata in vse, heh, še bolj pa dejstvo, da je to ženska, k mu je skoz pisala smsje in ga klicarla, on pa mi zatrjeval, da z njo ne bi nkol ničesar imel. Najbl žalostno je pa to, da me je ves ta čas klical in me prosil, da naj mu oprostim ... jao jao, mene je klical, z njo pa tam počel že vse tisto... :(
Čeprav me je "spekla" novica, sem se sprijaznila z njo in tako je med nama zagotovo koooooonec. Občasno še pomislim na njega in kaj počne.. pa se opomnim, da je zj z njo in da se ne smem vtikvat v njegovo novo vezo. Pustim ga pr mir, ga ne kličem.. ampak on še pokliče in včasih napiše kak tak sms, da me prav gane, ampak js se mu le na 10 klicev morda oglasim 1x, pa še takrat ga vprašam, da če ni z drugo, zakaj mene kliče?! Prav smešen se mi zdi.. tak mili glas: "kako si, pogrešam te", ko pa ga js vprašam, če ni že v novi vezi, pa tako arogantno nazaj zabrusi, "ja in, sej pa ti nisi hotla bit več z mano, kaj si pa mislila, da bom sam ostal??" Pol ga pa vprašam, zakaj potem sploh kliče... Pa nima pojma :D jao jao... sej počasi vem, da bo odnehal.. js se sicer naredim trdno, kot da mi je vseeno, tako vem, da bo hitreje zares šou stran... in najbolje je tako.
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

punchka napisal/-a:
Melani napisal/-a:kadar smo punce žalostne jokamo, jemo in tožimo prijateljicam.

res je. in v vsakem primeru smo punce na boljšem, ker jasno pokažemo svoja čustva, medtem ko fantje bolečino tiščijo v sebi. in čeprav navzven izgleda, da so srečni, jih velikokrat boli še 100x bolj.
spellca, ne oziraj se nanj, prekini stike z njim in si vzemi čas zase, da preboliš. potem pa pogumno naprej, ker te čaka nekaj lepšega in boljšega :)

Upam, da imata prav, ker se enostavno ne morem sprijaznit s tem, da me je pozabil v nekaj dneh in si nasel drugo. Ce me je res imel tako rad, kot mi je govoril, potem ne razumem, kako je lahko z drugo. Jaz si ne morem predstavljat, da bi iz ene zveze skocila v drugo. Mogoce je to nacin prebolevanja za nekatere, ampak dokler ne razcistis svojih custev do bivsega partnerja, mislim, da ne mores naprej v novo zvezo.
Naj se povem, da ko sem ga spoznala, se je loceval z bivso zeno in midva sva zacela hodit 2 ali 3 tedne po tem, ko se je ona odselila iz njegove hise. Tudi z njo se ni mel vseh stvari razciscenih, ko je zacel z mano, ampak takrat ga nisem prevec sprasevala o teh stvareh, ker se pac nisem hotla vtikat v to. Ce bi bila zdaj se enkrat v isti situaciji, bi sigurno se malo pocakala, da razcisti z njo, ker mam obcutek, da je to res njegov nacin prebolevanja.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

no, pa spet pišem v to temo ...

situacija je sledeča, včeraj sm se dobila z bivšim, ker sva se morala še par stvari pomenit in razpucat in sem naredla zlo velko napako ( sicer bom sama vse zanikala, ker mi nihče ne more dokazat, da je karkoli bilo ) ... in tako me je nekdo videl in sedaj malo trmo pase, kaj sem šla z njim, da se nimava kaj menit in so skoraj celo noč padale očitke in občutek krivde in me sedaj vse skupaj tolk žre.
Zadnjič spremenil BIBI21, dne 26. Nov. 2007 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jaz na tvojem mestu ne bi reskirala "novega" fanta za to, da bi se menila z bivšim. Če je bivši so stvari zaključene, ni res? Sicer bi tudi jaz mojemu bivšemu sedaj dosti imela za povedati (ko sem o vsem premislila) ampak imam zdajšnjega fanta zelo rada in nočem nobenih štren mešat, čeprav mi do bivšega ni niti za pikico več.

Zdaj je kar je. Povej mu iskreno po resnici kako so stvari stale. Če ti bo oprostil ti bo, če pa ne, je pa dobra šola za v naprej.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

^^ peony hvala ti za nasvet in srčno upam, da se stvari čimboljše odvijejo ... bom povedala po resnici in upam, da bo razumel ... če ne, pa dalje in novim dogodivščinam naproti
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

Z bivšim fantom sva uradno končala že pred dvema letoma. Vendar neuradno sva se dobivala po večkrat na teden, hodila ven, v kino, seksala, se klicarila vsak dan, ... v bistvu je bil on tisti, ki si je tega želel oziroma, ki ni želel prekinit. Meni je pa pasalo, da me nosi po rokah, da sem bila jaz tista, ki sem odločala kako bo in kdaj se bova dobila, ... in v teh dveh letih nisem naredila nobenega koraka naprej, kar se tiče prebolevanja. Ljubim ga še vedno. Končala sva zaradi njegovih prevar.
Sedaj sem se vzela v roke in si rekla konec je, ter se tako odločila, da popolnoma prekinem z njim. Najprej je še klical pa sem vedno vztrajala, da naj me pozabi, ker mu ne zaupam. Brez zaupanja pa ne bi mogla graditi odnosa. Tako je počasi nehal klicati... jaz pa ga neizmerno pogrešam, stalno me nekaj tišči v prsih, mi je slabo na trenutke, ... komaj se zadržim, da ne pokličem, ker vem da bi bilo spet isto.
Zdi se mi, da ravnam prav, a srce mi pravi drugače, ...
Kaj mislite vi?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

^jaz mislim, da ni vedno srce tisto, po katerem naj bi se ravnali. včasih moraš predenj postaviti svoj ponos. kar pogumno :)
to infinity and beyond!
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonboniera »

ne daj se. zdrži. čez pol leta ti bo jasno zakaj. ker si vredna več.

zamoti se. pojdi ven. beri knjige. nekaj časa se boš vsekakor živo spominjala vsega, a počasi bo bolje. čez nekaj časa, se opomni vsakič, ko pomisliš nanj, in preusmeri svoje misli drugam.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^ Bibi, a se ti ne zdi tole vse skp mal otročje? Mislm na tale tvoj post...

Če maš svojmu bivšmu kej za povedat, povej njemu, ne pa kao tle gor pisat, ker je očitno, da je zanj namenjeno.

In te primerjave z njegovo žensko (al kva sploh je), kera je boljša, lepša, kera ma bol službo, barvo las...Bibi, sj nismo več 15 let stari.

Ne delat bedarij, pozab že na vse skp, brezveze drek mešat. Move on girl, pust to za sabo in vrjem, da boš velik srečnejša :wink:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ojoj, sam res... :?
Zaklenjeno