jaz po vsakem delu na POP TVju razmišljam, da bi si ga zlowdala, a si premislim. bom pa videla po končani sezoni pri nas, mogoče si dokončno premislim in pogledam vse dele. koliko delov druge sezone je zunaj?
ela85 napisal/-a:jaz po vsakem delu na POP TVju razmišljam, da bi si ga zlowdala, a si premislim. bom pa videla po končani sezoni pri nas, mogoče si dokončno premislim in pogledam vse dele. koliko delov druge sezone je zunaj?
Trenutno 7
Js sicer nisem spremljala na pop tv-ju, ker sem zamudila use skup. Sem si pa zadnjic snela celo 1.sezono, tko da sem jo ze celo pogledala. Sploh nisem mogla nehat gledat
Baje se dogovarjajo, da bi Lindsay Lohan igrala v 3 delih pr tej nanizanki.
I've just received some unconfirmed reports that Lindsay Lohan's people are in talks with the producers for her to appear in a 3 episode arc. Apparently she is playing a fallen beauty queen who Betty tries to help get a job at Mode.
ja, salma je bila prava "bič", ampak, konec koncev pa je tudi on bil včasih tak do žensk. samo, ona je šla malo predaleč... daniel je že v treh delih "tarča" žalosti. zadnjič za božič, zdaj z njo, prejšnji del mu je betty odšla...