Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

urszika napisal/-a:waw take bi js... sam povsod najdem previsoke pete (kar zmanjša možnost da jih bom nosila).. mi je žou k si jih nism v Franciji kupla :evil:

btw, barvasti podpisi niso dovoljeni :wink:

Bejb, to je p najmanjši problem ;). Pozanimaš se, kje v okolišu je kakšen čevljar, pa neseš znižat peto. To sm jst nardila in so supper zdej. pa še prov pocen je, Jst sm odštela borih 6€ :) :wink:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

čakaj malo, kaj to gre,da ti čevljar zniža peto? kak zgleda to?
ful dobro, nisem vedla...
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

buubbika napisal/-a:
sunnydayka napisal/-a:
buubbika napisal/-a:
*QueenBitch* napisal/-a:Jaz tud iscem ene take gleznarje, da nimajo prevec pete..sm si jih vtepla v glavo...po moje naslednji teden da bom sla pogledat kaj pa kako...

enako :wink:
podpis..sam zdei se sami taki z velikimi petami prodajajo

vem ja :? .. sm prej gledla na humanic-ovi strani pa sm vidla ene z nizko peto, sam so ful grdi.. upam da bom našla kje :)..

Jz sm u humanicu dubla fool lušne gležnarje z nevrtoglavo petko...tko da pomoje če bi šla u živo pogledat bi mogoče drgač zgledal...pa še pomoje majo u štarcuni več izbire k na netu
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Kam date vse te cevlje??? Ker to je pri meni vecni problem. Omarice za cevlje so kvecjemu za 5 parov, kaj pa vse ostalo?? Jaz jih imam ze pod posteljo, ampak tisti bolj frekventni je fajn da so pri roki.
Sploh pa skornji. Ne upam vec nobenih kupit ker jih enostavno nimam kam dat.
Zdaj razmislam, da bi dala posteljo ven iz sobe, da bi bil prostor za cevlje :wink:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Lara napisal/-a:Kam date vse te cevlje??? Ker to je pri meni vecni problem. Omarice za cevlje so kvecjemu za 5 parov, kaj pa vse ostalo?? Jaz jih imam ze pod posteljo, ampak tisti bolj frekventni je fajn da so pri roki.
Sploh pa skornji. Ne upam vec nobenih kupit ker jih enostavno nimam kam dat.
Zdaj razmislam, da bi dala posteljo ven iz sobe, da bi bil prostor za cevlje :wink:

waa..tok jih maš, da se skrivajo pod postlo.. :P
ma jz recimor mam tiste dva para k jih nosm skoz pri roki-na stopnicah(kar pa ne nosim mam v omarci za čevle, v keri je dost prostora še za kak par).Sandalov pa japank zdej itaq ne nosm tko da ubistvu take čevlje use natlačm v omaro za čevle nekam uzad, pol k bo sezona za njih pa jih dam pač vn in zamenam zimske in poletne čevle.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

^ ce jih ni kam drugam za dat... Enih 20 parov poletnih (ti morajo bit nekje tudi med zimo, a ne) pa zdaj 6 parov skornjev pa enih 5 parov salonarjev oz. cevljev za prehodno sezono...
Saj ne drugo, skornji so problem, ker so pac veliki. To ne gre v omarico za cevlje, prej v OMARO.
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a sugar_Neza »

ja s tem čevli je en navadn drelk.. nkamr jih ne morš dt sploh pa ne useh u umarco za čevle...
tko d jst sm eno umaro parkirala u hodnik pa vano zbasala use čevle, pa še clo bunde zravn pa velurke... tkol da svaka čast tej omari...

dergač se pa u moj omar najde:
~ěne trojne škorne
~en kub balerink(petkarc ne nosm k sm že tko velka k čefur :D )
~večne dobre nike superge *2 ene za u športno dvurano druge za na teren
~wans čevle( moje najljubše, jim bom kr lubčka dala u kategoriji za poljubček za... :gut: :loldev: )
... pa še par šuhov k se jih zdele ne spoounem sam u une minič omarce enostavno ne grejo...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

števila čevljev sicer več ne vem... :oops: sem pa nedolgo nazaj kupila še eno omarco namenjeno samo njim...pa še kar ni dovolj prostora....
sem pa od danes bogatejša še za ene luštne škorenjčke..prostor za njih pa še iščem.. :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ojej, pospravljanje čevljev je večno jabolko spora doma med mano in mojo mat :roll:
Ona skoz hoče, da mam v omarci sam ene dva para,ki ju kao nosim, ostali bi pa morli bit pospravljeni v najtemnejšem kotu bajte, grrrrrrrrr

Jst itak vedno hranim škatle od čevljev in jih pol notr pospravim, ko so "izven sezone",
potem pa v hodnik pred svojo sobo, kjer imam eno veliko omaro, ki ima precej placa, namenjenega čevljem.
Kakšno večjo škatlo s škornji pa imam kar pod posteljo ali na omari pod stropom.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Saj jaz imam tudi vsak par v škatli, pa se mi zdi, da je lih to največji problem, pač več placa zavzamejo. Ampak ne morejo bit kar nekje. Pa fajn je, da so pregledno pospravljeni, ker sem lih danes našla ene gležnarčke, ko sem pozabla, da jih imam :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mi imamo en majhen prostor v bajti, kjer imamo vse čevlje, ki niso v aktualni omarici v hodniku, pa ene stare omare za bunde ipd....
Navlaka torej.
gimnastičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vrhnika

"špičaki"

Neprebrana objava Napisal/-a gimnastičarka »

Hej punce!
V zihr bol veste k jst, če so "špičaki" še v modi, in kje se da nabavit kakšne fajn po relativno ugodni ceni!
Bye
Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

^mislim, da bos na tem linku prej nasla odgovor :wink:

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 00&start=0
Uporabniški avatar
ancHii..*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slovenijaaa...:)