Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

jagodka85 napisal/-a:
jemina napisal/-a:Samo, kako pa da mediji ne pišejo o tem, če je že zmagovalec

Sej mediji pišejo o "trenutnem" dogajanju v kmetiji, tko da tud o zmagovalcu nč ne pišejo. Ne morjo, a veš, ker ga mi tud "še ne vemo" :lach:

Jah no samo več, da če bi v Novi vedeli kdo je zmagovalec bi to skorej gotovo napisali.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Mislm pa ,da ne, ker bi jim lh na Popu kej s kako tožbo zagrozil, ker konc koncev je to še vedno resničnostni šov, čeprou je v naprej posnet.
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a UTRINEK »

mah jaz pa mislim da bo vse v zadni odaji!sej pol bi mogli s tožbo celi sloveniji težit!če bi nekdo zmagu bi se tko hitro razvedlo med ljudmi...in bi slej ko prej do medijev pršlo!
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

jst pa sploh ne vem v čemu je fora, nisem nikoli gledala Kmetije, pa niti me ne vleče :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Pomoje so mediji zavezani, da ne smejo povedat. Jst vrjamem, da je unaprej posneto oz da je že znan zmagovalec...
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

AH meni je ta šov tako beden da sploh nevem kaj nej druzga napišem. Najboljš bi bilo, da bi namesto tiste kuri, en drugega poklali, pa bi bil mir :? Ene otročje fore: ti si hinavka una je hinavka on je hinavc...dej je že dobr :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nuna »

Zmagovalca še ni, ker bo finale v živo. Sta pa v finalu dve ženski in ena od njiju je Biljana in seveda, možno da bo ona zmagala...ampak kot sem rekla, zmagovalke še ni. Vse oddaje so vnaprej posnete razen zadnje, finalne, ki bo v živo.
:!:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Kaj se bo Špela dans neki jokala :eek:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

ja lihkar...zarad hcerke.
I love SISLEY& RW
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Dvoboj: Špela vs. Daša.

Upam, da bo Daša šla domu!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

kje je zdaj nia, da nam pove katera zmaga? :D mene res zanima.

navijam seveda za špelo, ker mi je ona že od vsega začetka najbolj v redu. pa ko pomislim, da ima dašo za nasprotnico... :roll: ta je prava kura. ne morem verjeti, da je nekdo pri njenih letih lahko tako neumen. sploh ne ve nič povedati, vedno dela premore z ammm, ammm, stvari našteva kot da je vprašana fiziko ( :D ), pa itak nič pametnega ne pove...

baje je izbrala žago (nisem včeraj gledala). torej ni "mož beseda", ker je vedno trdila, da je zanjo edini pravi način dvobojevanja moč. torej, jo je strah? računa na špelino težo, ki bi teoretično lahko prej padla iz desk? tekmovalnost pa taka (glede na njene besede).
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ma men je Daša kr kul....sta se z Biljano prou nakulirale in glede na to kakšne sta ble na začetku, sta mi zdej čist ok.
Tale Špela mi gre pa vedno bolj na živce....upam da ona izpade!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Kakor jaz vem gre danes Špela domov :gut:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Ja berem da gre Špela domov. Sam včeri na posnetku je men zgledalo da Špela veliko bolje žaga kot Daša. Ne vem zakaj so naredili da morajo gor sedet ker nekako ni fer, če si težji. Moralo bi biti samo žaganje - kdo hitreje žaga in ne tako kot je sedaj.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

dean444 napisal/-a:Ja berem da gre Špela domov. Sam včeri na posnetku je men zgledalo da Špela veliko bolje žaga kot Daša. Ne vem zakaj so naredili da morajo gor sedet ker nekako ni fer, če si težji. Moralo bi biti samo žaganje - kdo hitreje žaga in ne tako kot je sedaj.
sej lih to je fora. sej tut s pasom ni fer se borit, če je en težji kot drug. zato pa majo možnost izbire, sa si zbere tisti, ki ga prvi dvobojevalec boj, v katerem ma šanse za zmago. k če bi recimo daša zbrala pas, nima šans, da zmaga proti špeli...
Odgovori