Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni je pa ful cudno, da bi finalista izpustili domov, ker potem bi si ona dva lahko v tem casu lepo pridobivala glasove na racun morda sirjenja lazi o drugemu itd. Jaz mislim, da je tudi dinalni del ze posnet, me pa cudi, kako se ti osebki ne pojavljajo v javnosti, kakor so to takoj po izpadu delali ostali clani reality showov.
Sicer pa tisto pismo od Adrijane. Kolko je ze ona stara? 6 let? Najvec 8? Halo!! Kaj takega pa se ne...
Tud jaz jem meso, pa mi vseeno ni najbolj prijetno, da bi gledala koline in te zadeve, ampak raje gledam to, kot pa debelo Adrijano, ki se krega, da bi od dobrin raje imela bonbone, kot pa gel za tusiranje... :roll:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

A sem res edina, ki mi je Adriana fajna in mi gre Špela na živce. Zj, k je nazaj pršla se bojo pomoje res izživljali nad njo. Pa Ljubinka je pomoje ful vesela, ker je pršla Špela nazaj, da ne bo treba njej za deklo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

jemina napisal/-a:A sem res edina, ki mi je Adriana fajna in mi gre Špela na živce. Zj, k je nazaj pršla se bojo pomoje res izživljali nad njo. Pa Ljubinka je pomoje ful vesela, ker je pršla Špela nazaj, da ne bo treba njej za deklo

nisi edina, men je tud Adrijana fajn, čeprav je mela take izjave včasih...
pa Špela mi gre tud na živce, upam, da bo šla čimprej ven, ne vem no, sam jaz je ne morem gledat
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a UTRINEK »

ja mene tudi zlo zanima kako to snemajo oz. so posneli!ne bi blo logično da bi bla finalna oddaja že posneta,potem bi se takoj vse razvedlo in mediji bi začeli full pisat o tem...potem pa ne bi nobenga več zanimala oddaja!
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

ta oddaja se mi gnusi :tot: :tot: :tot:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Smetka_ napisal/-a:kok ste ene bedne. a ne veste da zato da jeswte meso,mora ena kura prej crknit?Verjetno ne.
Jaz se tega zavedam in mam meso rada,zato me ena kura brez glave na tv-ju ne šokira preveč in se mi niti ne smili,smo pač mesojedci in jemo meso.Nekateri ga imamo pač zelo radi.

Ni mi prijetno videt, kako se ubije eno živo bitje, sploh pa ne tkole v eni oddaji, oz. resničnostnem showu, pa da se folk smeji zravn in jim je to res zabavn. In ok, če tebe ne šokira, mene pač šokira! In kaj zdej?!

In kva se sploh počutš ogroženo zdj, a ti kdo kej hoče? Jej meso, a si kje zasledila, da ma kdo kej prot temu mogoče?!

Tok še o tem iz moje strani, da se ne bo tale debata razvijala naprej v čist napačni smeri (kšno vegetarijanstvo, pa te scene).
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Dons (no, saj pred tevejem) je padla še ena kokoška. Nehala gledat, še predn se je to zgodil. Resnično pa upam, da niso direkt pokazal. :( :?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jz sem tud samo pobegnila, ampak ne za to, ker se mi kura smili, ampak zato, ker tega preprosto ne morem gledat
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Aloha napisal/-a:Dons (no, saj pred tevejem) je padla še ena kokoška. Nehala gledat, še predn se je to zgodil. Resnično pa upam, da niso direkt pokazal. :( :?

So, so, to je ista kokoška, k sm jo jst včeri vidla, ker včer je bil sam en odsek iz današnje oddaje (ta, k so kokoško ubil). Pokazal je pa čist nazorno :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Samo, kako pa da mediji ne pišejo o tem, če je že zmagovalec
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

no,pri odseku glave je "zmanjkalo slike".
JE pa kazalo ko so črevca ven pobrali in jo oskubili.
Btw,živali na kmetiji niso hišni ljubljenčki ampak bodoča hrana.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

_Petra_ napisal/-a:Meni je pa ful cudno, da bi finalista izpustili domov, ker potem bi si ona dva lahko v tem casu lepo pridobivala glasove na racun morda sirjenja lazi o drugemu itd.

:gruebel: kakšne glasove?! saj pa je ja boj tisti, ki je odločilen in ne glasovi. torej ti blatenje drugega nič ne pomaga. :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jemina napisal/-a:Samo, kako pa da mediji ne pišejo o tem, če je že zmagovalec

Sej mediji pišejo o "trenutnem" dogajanju v kmetiji, tko da tud o zmagovalcu nč ne pišejo. Ne morjo, a veš, ker ga mi tud "še ne vemo" :lach:
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a UTRINEK »

jagodka85, mislim da bi mediji pisali o tem če bi se že vedlo kdo je zmagovalce!sej bi meli full od tega!tko vsaj jaz mislim :nixweiss:
Odgovori