.twiggy. napisal/-a: mlada sem in rada bi se zabavala, ne bi rada v starejsih letih pogledala nazaj in se videla z enim fantom, s katerim se potem po tolikih letih le ni izslo in sem zamudila vse mladostnisko norenje. resnicno me mikajo vikendi zunaj s prijatelji, od katerih sem se seveda zaradi fanta zelo oddaljila, zelo me mikajo zabave, na katere so me ze nehali povabljati (jim tudi ne gre zameriti).
kok si pa pravzaprav stara č lahka vprašam? lej jst sm tud s fantom že skupi več k 2 let. in imam čas za prjatle in za njega. če te povabjo na zabavo ne vidim razloga zakaj nebi šla.če te ne vabijo več se jim uštuli. fant nj gre vn s svojo družbo in bo ql. ali bi se rada ozrla nazaj in opazila da si se odpovedala svoji ljubezni. ko imaš nekoga rad se najde pot, tko da zagotovo jo boš najdla
Drugač jst sm najbolj alergična na ljudi ki te opravljajo za hrbtom, pred tabo se pa delajo navečje prijatle.
povej mi v faco, ker ne bom nobenmo zamerla, sam ne si o men neki mislt, kar po vsej vrjetnosti ni res. pač zahrbtnost kaj čmo