Kolikokrat seksate?
-
- Kofetarica
Tud jz mam kdaj obdobje k zna bit zlo dolg in ne čutm potrebe po spolnosti. Jemlem tabletke in sm tud nekje prebrala, da le te zmanjšajo željo po spolnosti. Tko da ubistvu nwm. Učasih si res želim samo stiskanja pa stiskanja pa stiskanja...
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Mi2 s fantom mava pa še kr frišno zvezo- nekej več kot pou leta in logično, da se na začetku vsake zveze samo seksa
Dobesedno- kjerkoli in kadarkoli.
Večino časa preživiva skupej in seksava tudi po več krat na dan...se je pa že zgodilo, da recmo 2 dni nisva... Med menstruacijo pa glih tko, sam s kondomom...pa še to kdej ne:?...če je pa sila
.
Je pa prau zdej nastopu en problemček- nisva že 3 dni...in meni (nevem zakaj...no al pa tud vem:)) ni tok do seksa...pa še izpite ma in takrat naj bi bla pavza (za naju prvič)... Tko da...nevem, kako bova tole preživela

Večino časa preživiva skupej in seksava tudi po več krat na dan...se je pa že zgodilo, da recmo 2 dni nisva... Med menstruacijo pa glih tko, sam s kondomom...pa še to kdej ne:?...če je pa sila

Je pa prau zdej nastopu en problemček- nisva že 3 dni...in meni (nevem zakaj...no al pa tud vem:)) ni tok do seksa...pa še izpite ma in takrat naj bi bla pavza (za naju prvič)... Tko da...nevem, kako bova tole preživela