Jaz mam Remingtona in sem ful zadovolna z njim ..moj srček je in ga ne dam
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Za mene je blo ful neki novega odkritje, da lahko z ravnalcem kodraš lase. Obstajajo razni videi na YouTube in moram rečt, da zadeva res deluje. Edino kar še nisem poštudirala je, kako bi te kodre potem utrdila, ker zelo hitro padejo skupaj. Če jih polakiraš ni vredu, ker so pretrdi, pa ni dobr izgled. Evo primer: http://www.youtube.com/watch?v=k57daS_c_yI
Danes končno naročila nov likalnik, in sicer tistga ionskega firme GA.MA Sem slišala res same pohvale, tko da zdej komej čakam, da ga dobim in sprobam, seveda pa bom takoj po prvi uporabi poročala kako bo!
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
ja pa že majo...sam odvisno kk dobr je pol...sicer pa si tud z navadnim likalnikom za lase narediš kodre...rajš daj malo več dnara pa kupi kvaliteto...vsaj to je moje mnenje...kr mam iz interspara kodralnik in ravnalnik pa je ful zanič...
^^Dobr da si povedla, da je zanič. Si ga ne bom te kupla. Pa sej sploh ne vem, če ga bi mela, kr se mi zdi, da ga pa pol ne bom uporablala. Se mi ne bo dalo. Pa še neki sprej se mora kupt, da ti ne uničuje las...spet sam stroški.
Ima katera likalnik Corioliss C2? Sicer je svinjsko drag, ampak tudi najkvalitetnejši na tržišču. Najverjetneje bo kmalu moj, pa me zanimajo kakšne vaše izkušnje z njim.
Lil`Bee napisal/-a:Za mene je blo ful neki novega odkritje, da lahko z ravnalcem kodraš lase. Obstajajo razni videi na YouTube in moram rečt, da zadeva res deluje. Edino kar še nisem poštudirala je, kako bi te kodre potem utrdila, ker zelo hitro padejo skupaj. Če jih polakiraš ni vredu, ker so pretrdi, pa ni dobr izgled. Evo primer: http://www.youtube.com/watch?v=k57daS_c_yI
hvala za nasvet, sm probala pa deluje drgač mam sama čist mal valovite lase, s tem si pa lohka ful luštne kodrčke nardiš, pa prhranš neki dnarja ko ti ni treba kupovat likalnik pa še kodralnik
jaz imam pa ga.ma likalnik in sicer sem za njega odštela 78€ in mi res ni žal, ker zelo zelo lepo lika. prej sem pa imela remingtona in se ne more primerjat s tem (pa brez zamere tiste ki ga imate )