z mami sem se zadnjih nekaj let v redu razumela,.. do marca,.. potem pa sva prenehali s komuniciranjem, ker so vedno vse besede vodile v prepir. Nisem si mislila da je taka.
pred priblizno letom dni, ko sem se še razumela z njo, sem opazila, da sva se s fotrom nekako oddaljila. To je potem mami uredila,.. in spet je bilo vse v redu.
Sedaj ko pa se z njo ne razumem vec,.. ker se niti nocem, ker sem ji zaupala prevec stvari, ki jih je potem ona zlajala naokoli ter razlagala mojim znankam, da sem razvajena, zapravljivka, ter da me cele dni ni doma,... ne da bi pomislila, da je ona se hujsa. Tako sem pri fotru nasla neko uteho, pa ceprav ga ona na nek nacin izsiljuje da bi ga dobila na njeno stran. kao mi fotr daje potuho,.. ker grem ponavadi k njemu oddat svojo jezo, ko se skregam z mami. s fotrom se sedaj res dobro razumem,.. veliko se pogovarjava,.. uposteva moje mnenje,..pokaze zanimanje zame,.ki ga vcasih ni. Morda bi ga potrebovala vec, saj se kdaj ne vidiva tudi po nekaj dni, ker sta se z mami preselila in zivim sama z bratom. A vendar fotru ne morem zaupati mojih osebnih stvari, saj ga nocem obremenjevati se s tem,.. pac ima prevec svojih stvari. A si cetudi ni ravno vesel da imam tako starejsega tipa, zelim, da bi ostala ockova puncka

Follow your feelings, trust the emotions, gravitation is useless tonight, fly, let the electric techno melody blow your mind out into space! EnJoY*