Čestitke bejba....

Ja am jaz upam, da boš uredila tako, da bo vs ev tvojo najboljšo korist...
Jau jaz zadnje čase gledam otročke...sam kaj ko sva še bolj med knjigam...
Vojcha napisal/-a:
Moja prijateljica je bila noseča 5mesecev in ni vedela! Normalno je imela menstruacijo, tiste boge tri dni kot ponavadi, jemala kontracepcijske (Minulet), potem pa je na normalnem ginekološkem pregledu izvedela, da je noseča.
Sedaj ima hčerko, staro kmalu 4, s katero je na srečo vse v redu, je lep, zdrav otrok.
Sama si nekoč tudi želim imeti vsaj 3 otroke:)
Vojcha napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:
Sam to je katastrofa..a je redno jemala? Mislm mene to kr napsihera pa sm pridna z jemanjem KT..sam tkole, ka če pa po pomoti kej nastane..
Ja, redno je jemala. Zgleda daso bile prešvoh. Njena sestra se je pa kar dolgo matrala z možem, da je zanosila.
Foxy-lady napisal/-a:Ja saj to je glih grozno, da tisti ki nočejo, takoj zanosijo, tisti, ki pa si res želijo, pa jim nikakor ne grata. Sad but true.
metuljčica* napisal/-a:Moja znanka je imela še eno krvavitev po zanositvi, pa je rekla, da je bila bolj šibka kot običajna menstruacija in tudi trajala je manj časa.
Mogoče je šlo za vgnezditveno krvavitev ali pa krvavitev zaradi spremembe hormonov, prava menstruacija pa to ni...
ANGELgirl napisal/-a:Jap žalostna resnica!
Jaz sploh nočem več razmišljati o temu, koliko časa se že trudiva. Gotovo je zdaj že kakšno leto mimo. Potem pa pride prijateljica in pove, da je bila noseča (huh.. prosim?).. Je jemala tabletke in očitno jih je velikokrat "pozabila" vzet.. Mislim, kje je logika?