Kera beda je tale kmetija, sploh ker je vse naprej posneto in da se že kao ve kdo bo zmagal, sploh nima smisla več narej gledat.... Mislim halo.... Brez veze...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Jst sm pa učeri Biljano vidla pa sm jo že hotla prašat če je res ona zmagovalka pa sm bila raje tiho.
Je bla pa usa neki fina...niti odzdravit ni hotla nazaj tle u kmetiji se mi je zdelo da se je ful spremenila in sm res spremenila mnenje o njej...sam tole učeri pa kr neki...k da je nekaj več ...
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jaz pa mislim da ni Biljana zmagala, ker sem ravno danes brala v reviji da so skupaj žurali, proslavljali prihod s kemtije- Biljana, Jurij in Simon!ne vem...odvisno kako in kdaj to snemajo!
Sugar_baby napisal/-a:Jst sm pa učeri Biljano vidla pa sm jo že hotla prašat če je res ona zmagovalka pa sm bila raje tiho. Je bla pa usa neki fina...niti odzdravit ni hotla nazaj tle u kmetiji se mi je zdelo da se je ful spremenila in sm res spremenila mnenje o njej...sam tole učeri pa kr neki...k da je nekaj več ...
a misleš da je bla res ona?
je bla, je bla....sm zihr da je bla ona..vsa neki fina pa to...takoj sam da sm jo pogledala sm jo spoznala...pa fuuul je bla zrihtana!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!