službena zabava
službena zabava
Koliko vas gre na prednovoletno zabavo?
Jaz nevem če bi šla, ker se ne ujamem ravno dobro z nekaterimi z temi ki pa se dobro razumemo pa ne grejo. Čepav me te punce nagovarjajo naj grem z njimi da mi nebo slabo sam mi je pa bad ker nikogar ne poznam od ostalih. Kaj bi ve naredile, bi šle ali ne?
Ter kaj obleči?
Jaz nimam nobene ideje.
Upam da ni nikjer podobne teme, jaz je nisem našla, če pa je SORRY!
Jaz nevem če bi šla, ker se ne ujamem ravno dobro z nekaterimi z temi ki pa se dobro razumemo pa ne grejo. Čepav me te punce nagovarjajo naj grem z njimi da mi nebo slabo sam mi je pa bad ker nikogar ne poznam od ostalih. Kaj bi ve naredile, bi šle ali ne?
Ter kaj obleči?
Jaz nimam nobene ideje.
Upam da ni nikjer podobne teme, jaz je nisem našla, če pa je SORRY!
Najbolš da vprašaš par sodelavk kaj bodo oblekle... Drugač pa obvezne petke... WTF... Sej maš lah lih tko čist lepe čevlčke brez petke...
Mi gremo pa v eno lovsko hišo drgač, pa sankanje mamo tko da bo ziher ful fajn... upam da bo sneg takrat...
Gremo pa itak zmer tisti k se razumemo, par limon k pa sam težijo ponavad pa itak ne hod na nč družabnga nikol...
Mi gremo pa v eno lovsko hišo drgač, pa sankanje mamo tko da bo ziher ful fajn... upam da bo sneg takrat...

Always look on the bright side of life!
sankanje je huda ideja ja, da se folk malo sprosti (ok, kuhano vino tudi pomaga
). eni pa vem, da hodijo tudi na bowling ali kaj podobnega.
moj modni nasvet je, da ne it preveč casual - kavbojke in športen pulover niso ravno primerni. kakšne malo lepše hlače/krilo, zgoraj pa srajčka, malo lepši pulover,... pomoje ne boš sfalila. glede petk jih pa lahko okrog prineseš in daš gor 1cm

moj modni nasvet je, da ne it preveč casual - kavbojke in športen pulover niso ravno primerni. kakšne malo lepše hlače/krilo, zgoraj pa srajčka, malo lepši pulover,... pomoje ne boš sfalila. glede petk jih pa lahko okrog prineseš in daš gor 1cm

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Sem našla eno podobno temo....bom kar tukaj vprašala:
Torej, potrebujem ideje za tematsko zabavo (imeli smo že žur v stilu 80ih - smo se napravili v stilu 80ih in je blo neverjetno zabavno/smešno)...dejte stresat ideje...primerne za TEMATSKO službeno zabavo...Rabm nujno. Smo pa precej 'open minded' Ni nujno da se navezuje na muziko...sam da je zabavn
Vsak predlog dobrodošel
Torej, potrebujem ideje za tematsko zabavo (imeli smo že žur v stilu 80ih - smo se napravili v stilu 80ih in je blo neverjetno zabavno/smešno)...dejte stresat ideje...primerne za TEMATSKO službeno zabavo...Rabm nujno. Smo pa precej 'open minded' Ni nujno da se navezuje na muziko...sam da je zabavn

Vsak predlog dobrodošel

-
- Cosmopsiho
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Sweet Princess
- Kofetarica