Se zaklepate v avtu?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori

Se zaklenete v avtomobilu?

Da, vedno
23
17%
Da, če je tema
22
16%
Občasno, če se spomnim
24
18%
Nikoli
66
49%

Skupaj glasov: 135

Uporabniški avatar
MagicStick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: NeverNeverLand

Neprebrana objava Napisal/-a MagicStick »

pri vožni po mestu vedno, saj imam vedno na sedežu al telefon, denarnco ipd. in sem že tudi slišal da folk kr pr semaforju prileti in ti odpre vrata in spizdi kar pač maš pr roki...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Lol ta je pa dobra. :D Sicer sem jaz tudi zaklenjena, ampak samo zato ker se avtomatsko zaklene. Drugače se pa nikoli ne bi namerno zaklenila ko vozim, heheh. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

že večkrat se je zgodilo in se vse več dogaja, še posebno v jutarnjih gužvah, da ti pred semaforjem kaka budala odpre vrata in pograbi torbico, ki jo ponavadi imamo na sosednjem sedežu ali pa na zadnjem. Jst se vedno zaklenem, ko se sama peljem po mestu, če grem pa na obvoznico ali avtocesto pa vedno odklenem.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Še nikol u lajfu mi ni na pamet padlo, da bi se zaklenila v avtu med vožnjo, pa vozim že 10let. :eek:

Je pa res, da živim v takem okolje, kjer se ne počutim ogroženo in se tudi razne prigode, kot ste jih opisale zgoraj, ne dogajajo. Pa tud drugje ne vem za nobenga, ki bi se mu kaj takega zgodilo.
Sem pa imela že dve prometni, eno precej hudo in takrat boljš da ne pomislim, kako bi blo, če bi bla še zaklenjena not :( ..

Ja, hvala bogu sem doma daleč od mestnega vrveža, za kr sem bila prav pred dnevi, ko sem se pomikala po polžje po enem mestu, spet zelo hvaležna :P
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Tammy_De napisal/-a:že večkrat se je zgodilo in se vse več dogaja, še posebno v jutarnjih gužvah, da ti pred semaforjem kaka budala odpre vrata in pograbi torbico, ki jo ponavadi imamo na sosednjem sedežu ali pa na zadnjem. Jst se vedno zaklenem, ko se sama peljem po mestu, če grem pa na obvoznico ali avtocesto pa vedno odklenem.

Jaz se zaradi tega tudi zaklenem, če vozim po mestu (ker se pač ustavljam v križiščih, torbico z vsemi dokumenti imam pa vedno na sedežu).
Prav tako se zaklenem ponoči. :oops:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

godnessa napisal/-a:se tud vedno zaklenem ko naprimer koga čakam ponoč na temnimal osvetljeni ulici. ampak ne zato da bi me kdo okradu, ampak bolj me skrbijo kakšni psihopati, ker se danes lahka najdejo prou povsod.
rečmo zadne sm parkirala avto zravn neke hiše, ki je mela ograjo. sm ustavla pržgala 4 žmiguce, da bo ja ljudem jasn da bom kmal odpeljala in da čakam. nakar pride en iz hiše pa se približuje avtu in mi pove da sm kao na njegovem, pol pa začne nakladat da pride tašča. v takmo primeru da bi mela avto odklenjen. hvala rajš ne. :)

Iz tele zgodbice sklepam, da si zasedla prostor, oni so pa čakali obisk in ne, da je tip psihopat. :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz sem ce ponoc oz ko je tema, kje cakam npr. zelezniski prehod itd.
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Še nikoli se nisem. Res ne. Nikoli mi ni padlo na misel, da bi se zaklenila v avto. Nikogar okoli mene tudi ne poznam, ki bi se zaklepal v avto. :)
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

js se tud ne zaklepam v avto...pa žvim sred lublane, sm tud že velikrat slišala za te k ti kr pridejo pa iz zica ukradejo torbico al pa karkoli. sam ne vem nikol niti ne pomislm da bi se zaklenila...verjetn zato k se mi še nč slabga ni nikol zgodil.
glede nesreč je pa definitivno bolš da si odklenjen. velih hitrej pridejo do tebe.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Js se ne zaklepam, sem pa se npr.ko sm šla iz službe zvečer, k je bilo že temno in sm bla res sama sred ničesar. Tam te pa mal stisne, sm se raje zaklenila. Zdej pa le še občasno, ko vozim svojo nečakinjo. :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

no..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

V škrti, s katero se vozim, itak ni centralnega zaklepanja, tako da so moja vrata vedno odklenjena, vsa ostala zaklenjena. :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

višnja napisal/-a:V primeru nesreče težje pridejo do tebe... Menda zato.

Ce je nesreca tako huda, da sama ne mores prit ven iz avta (si tako poskodovana, da ne zmores odpret vrat ali pa avto tako zmalicen) ti tudi odklenjena vrata bolj malo pomagajo. V vsakem primeru te rezejo iz plocevine. Tako vsaj pravi kmecka logika.

Zdaj se pa tako vecina avtomobilov zaklene. :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Odvisno od feelinga. Včasih ponoči se zaklenem.
Od znotraj se vrata dajo odpret, tudi če so zaklenjena, v primeru nesreče, če bi me morali reševat, je pa kepka napisala ... ^^
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori