Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
js sm se preveč zaljubila na prvi pogled..nikol več tko..to je bla največja napaka v mojmu življenju k mi je uniču lajf in do tipou ne morem več tolk čutt kot sm do njega...on je vedno use zafrknu. Kazu je zanimanje, tud drugi so tko govoril, in zto sm ga tud bolj želela..Pol me je že začeu zafrkavat. Bl k je vidu d ga mam rajš, bolj me je zajebavu v tem smislu d mi ni odgovarju na sms-e, enkrat me je ignorirou, drugič ne, enim je govor d sm ful uredu, drugim je reku d sm koza. Čist me je začeu mešat, js sm misnla d se mi bo sfukal. Očitno je ugotovu da nism edina k se bo za njim začela podit, k sm bla tuk nora nanj in zto je čaku kdaj bo nasledna pršla da mene dokončno odjebe. Pol pa sm si rekla da tko ne gre več naprej, zto sm vse stike z njim prekinla, na msnju ga blokirala in zbrisala, zbrisala njegovo cifro, kdr se zuni vidva kar je zadne čase redko, se ignorirava, čeprou me je hotu pozdravit, pa sm se obrnila stran, kr kdr sm ga pogledala mi je blo hudo kaj šele če bi se pogovarjala z njim in verjetno bi se stara čustva sam še bolj obnovila. Po tem ko sva začela šmirat, se je ful spremenu. Začel je zgublat frende..
Pomoje da če si se zalubu na prvi pogled, pa da do njega utiš ful preveč in kot nikol tko, pa da sta končala,je najbolč da se začnejo stiki z njim zgubljat. Men je blo najbolš po tem, ko sm zbrisala vse kar je blo njegovga. Sicer sm se ceu tedn po tem tolkla po glavi, kaj sm šla naredit, sam se je splačal. Zdej je on ostal sam še en bedn spomin na ljubezen. Do njega ne morem čutit niti malo več.
Pomoje da če si se zalubu na prvi pogled, pa da do njega utiš ful preveč in kot nikol tko, pa da sta končala,je najbolč da se začnejo stiki z njim zgubljat. Men je blo najbolš po tem, ko sm zbrisala vse kar je blo njegovga. Sicer sm se ceu tedn po tem tolkla po glavi, kaj sm šla naredit, sam se je splačal. Zdej je on ostal sam še en bedn spomin na ljubezen. Do njega ne morem čutit niti malo več.
mi2 sva lihkar mela huge fight. nisem jaz kriva. on si je zmisli, da itak ni nikomur mar zanj in da gre v vojsko. odhaja. ne bom ga več videla. niti slišala zanj. zdaj ne vem, kako bom... ne prenesem tega. sama sebi govorim, da je totalni idiot, da je itak brezveze, da se sekiram zanj...
kako naj zdaj naprej? vse, kar me je držalo pokonci je blo to, da sva bila v stikih.

kako naj zdaj naprej? vse, kar me je držalo pokonci je blo to, da sva bila v stikih.

ženska napisal/-a:Tiste, ki redno spremljate to temo, najbrž veste, da sem zelo trpela, ko sva s fantom zaključila najino zvezo tik pred tretjo obletnico. Res sem bil povsem na tleh, nisem več videla poti naprej, zdravje se mi je poslabšalo in tudi študij je utrpel kar precej škode. Na srečo sem spoznala čudovito oseo, ki me je rešila s te krize. Spoznala sem fanta, ki je zelo ljubezniv in resen, ker je tudi on imel v preteklosti slabe izkušnje. Imava se zelo lepo. Ne vem kaj bi bilo zdaj že z mano, če ga ne bi spoznala. Pomagal mi je zaceliti ranjeno srce in zapolniti praznino njem.
Zdaj vidim, da prejšnja zveza ni bila tako idealna, kot sem bila prepričana takrat, ko sem hotela, da se nadaljuje. Za nič na svetu ne bi šla nazaj, čeprav bivši fant zdaj navezuje stike z mano prek SMS-ov in interneta. Ni mi vseeno zanj, saj ga imam rada kot človeka, ampak spregledala sem, da to ni človek, s katerim bi lahko živela. Vidim, da se res vse stvari zgodijo z razlogom, čeprav v najhujši žalosti tega ne moremo verjeti. Za vse punce bo prej ali slej posijal sonček, zato ne obupajte!!! Vsaka si zasluži in bo dobila fanta, ki jo bo spoštoval takšno, kot je in jo imel iskreno rad. Rada vas imam! Hvala za oporo v težkih dneh.
No vidis na vedezevalka le nima vedno prav in da ne bi blo dobro, da bi slepo vrjela, ker bi tako spregledala nekaj lepega.
*Laura* napisal/-a:mi2 sva lihkar mela huge fight. nisem jaz kriva. on si je zmisli, da itak ni nikomur mar zanj in da gre v vojsko. odhaja. ne bom ga več videla. niti slišala zanj. zdaj ne vem, kako bom... ne prenesem tega. sama sebi govorim, da je totalni idiot, da je itak brezveze, da se sekiram zanj...
kako naj zdaj naprej? vse, kar me je držalo pokonci je blo to, da sva bila v stikih.![]()
![]()
Mogoče je pa to dolgoročno najbolš za tebe ... Sicer pa, če si je kr tak na hitr zmislu da gre v vojsko, zihr ne bo šel. Ne odločiš se to kr tak.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
bo šel. to je gotovo.
pa tiak mi je vseeno, če gre. vsaj ne bo blizu in mi ne bo tok težko. ne morem več. očitno je res bolje tako. danes sem po dolgem času spet nasemjana. zelo nasmejana. končno so me začele spet razveseljevati majhne stvari. od tega, da sta se starša vrnila iz berlina (in mi mami prinesla čudovite škornjčke
), do tega, da sneži, do tega da se neizmerno nasmejim svojemu kužku, ki zganja norčije lih kar okrog mene... saj bo ta žalost verjetno še prišla za mano. ampak... zdaj sem dokaj ok.
hvala!
pa tiak mi je vseeno, če gre. vsaj ne bo blizu in mi ne bo tok težko. ne morem več. očitno je res bolje tako. danes sem po dolgem času spet nasemjana. zelo nasmejana. končno so me začele spet razveseljevati majhne stvari. od tega, da sta se starša vrnila iz berlina (in mi mami prinesla čudovite škornjčke

hvala!
*Laura* napisal/-a:ženska napisal/-a:Vedno večkrat skuša navezati stik z mano. Včeraj me je vabil na kavo, ampak mislim, da je še prezgodaj, da bi se lahko pogovarjala.
počakaj na trenutek, ko boš pripravljena it z njim na kavo.
midva sva se včeraj slišala, danes sem ga videla on mene ni, se mi je prej opravičeval, bil ful prijazen...vendar do kave še ni prišlo...sem mu rekla, da ga jaz klicala nebom, on pa če kdaj hoče naj javi. ampak mislim da je res še prezgodaj...tako da bolje za naju, da obe počakavi še malo.
čeprav sem danes ful v badu bla, ko je tako lepo snežilo....da bi bila z njim v objemu...

jaz sem tudi danes videla bivšega po sto letih (
) sem mu pomahala in se mu nasmehnila, on mi je pomahal nazaj in to je bilo to. potem je rekel da je pričakoval, da bom prišla do njega, meni je pa bilo bedno tam svetit (bil je na kavi s sošolcem pred našim faksom). občutki? malo me je stisnilo ko sem ga videla, ampak ni bilo prehudo. bravo jaz
sicer se pa slišiva vsake toliko po msnju...čist tako prijateljsko, in tako je najboljše. nobenih zamer, pa vseeno oba veva, pri čem sva.

sicer se pa slišiva vsake toliko po msnju...čist tako prijateljsko, in tako je najboljše. nobenih zamer, pa vseeno oba veva, pri čem sva.
to infinity and beyond!
ojoj.
Ko tip 1x gre, ga ne vabte/sprejemite nazaj. Ker nima smisla. Prej, ko boste dojele, da ste samske, prej bo nehalo bolt in prej boste lahko šle v novo vezo. Tole, kar si pa ve delate, je pa samomorilsko. Bolje, da vam damo britvice in si začnete žile rezat. Ker točno to delate s svojim srčkom. Noben tip ni vreden, da se ponižujete, točite solze, sekirate zaradi nega. Noben, pa še ta ne. Dvignite glavo in nehajte razmišlat o nem. Odstrante vse stike (telefonska, mail, msn), pospravte vse stvari, če kliče, rečte, naj ne kliče več. Prebolte! Fak, je težko, ampak dokler ne prebolite, se boste pa ubijale. Brezveze. Če hoče na kavo, naj gre - sam s sabo.
Ko tip 1x gre, ga ne vabte/sprejemite nazaj. Ker nima smisla. Prej, ko boste dojele, da ste samske, prej bo nehalo bolt in prej boste lahko šle v novo vezo. Tole, kar si pa ve delate, je pa samomorilsko. Bolje, da vam damo britvice in si začnete žile rezat. Ker točno to delate s svojim srčkom. Noben tip ni vreden, da se ponižujete, točite solze, sekirate zaradi nega. Noben, pa še ta ne. Dvignite glavo in nehajte razmišlat o nem. Odstrante vse stike (telefonska, mail, msn), pospravte vse stvari, če kliče, rečte, naj ne kliče več. Prebolte! Fak, je težko, ampak dokler ne prebolite, se boste pa ubijale. Brezveze. Če hoče na kavo, naj gre - sam s sabo.
punce vse bo še vredu in vse boste dale fazo prebolevanja lepo skozi ...
jst sm mojga že lep čas nazaj prebolela, zdaj sm pa spoznala njega, in vidim kak je če si na novo zatreskan, da 5 metrov pred seboj ne vidiš in tiste metuljčke v trebuhu ko ga vidiš al pa dobi od njega kakšen klic, sms ...
na žalost šele sedaj vidim, kolk nekomu pomenim in da me moj bivši nikakor ni bil vreden ... počutim se kot zatreskana 15 letnica
mama, i think i´m in love
jst sm mojga že lep čas nazaj prebolela, zdaj sm pa spoznala njega, in vidim kak je če si na novo zatreskan, da 5 metrov pred seboj ne vidiš in tiste metuljčke v trebuhu ko ga vidiš al pa dobi od njega kakšen klic, sms ...
na žalost šele sedaj vidim, kolk nekomu pomenim in da me moj bivši nikakor ni bil vreden ... počutim se kot zatreskana 15 letnica
mama, i think i´m in love