mene nekaj zanima, kaj ta kmetija je že bla zdavnaj posneta
ker men nekak ne deluje, da bi bilo to dva tri dni nazaj, vsi lepo hodijo v kratkih rokavih, itd.... mal čudno
Lisset napisal/-a:mene nekaj zanima, kaj ta kmetija je že bla zdavnaj posneta ker men nekak ne deluje, da bi bilo to dva tri dni nazaj, vsi lepo hodijo v kratkih rokavih, itd.... mal čudno
ja dobro jutro! kmetije je že zravni konc.. zdej samo kažejo posnetke. In če koga že zanima, zmaga na koncu Biljana! uno k pa gledavci glasujejo je pa samo za to kdo bo dobil avto in ne kdo bo zmagovalec
ja dobro jutro! in kako naj jaz to vem? jaz tega ne gledam redno, temveč sam občasno, in me je samo zanimalo kako pa kaj...
Ma neee...Kako veš, da zmaga ona. Joj, zanjo pa res nism navijala. je zadnje oddaje kr minus točke pr men dobila. Sj res ni nekekga fajn kandidata za zmago, sam če že bi, bi jst Mihatu privoščila - mi je še ta najbolši.
Zadnja oddaja sploh še ni posneta. Ker bo v živo, da bo folk izglasoval kdo zmaga. Tko da malo težko veš kdo zmaga.
Ma tela Špela je lahko na pol mrtva, pa bo meni še vedno zoprna. In ja vrne se na kmetijo, pol pa po hitrem postopku spoka dam. Hvala bogu, ker je ne morem videt. Ona bi pomoje tud umrla, če ji dajo ta denar.
Jz bi zmago najbolj privoščila Biljani, ker se je res veliko naučila in je iskrena.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon