Oddaja svet na kanalu A

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Oddaja svet na kanalu A

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Standard: jo spremljate, vam je ušeč/vam ni - zakaj, itd itd? :D

Do danes sem imela kar ql mnenje, ponavadi itak nisem gledala cele.. Všeč mi je bilo, da so ful stvari predstavili & na malo drugačen način ko do zdej..

Samo to danes.. to danes pa ni bilo ničemur podobno :nein:
Za moje pojme totalno neprofesionalno vodenje s strani potrča, ker kako se je do tistega gospoda iz CSD Maribor obnašal.. sploh mu ni pustil do besede, obup vglavnem :evil:
Se mi zdi, da hočjo to samo spet nek škandal nardit.. kao ti ti packa država :roll:

Marko je pa kot voditelj pri meni izgubil vse točke, vso kredibilnost.. (no, pa sama oddaja tudi)

Nevem zakaj, samo imam v glavi, da je že ta tema.. samo sem jo iskala s starim iskalnikom pa nism nč našla.. če jo bo katera naj pa pove ;)
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Joj, mene je tudi skisalo ko sem videla posnetek. Sej mu sploh ni pustil da tudi on pove njegovo plat zgodbe.

Drugace pa SVETa ne spremljam, mogoce obcasno, ko ni nicesar drugega za pogledat, samo mi voditelja nista prevec vsec.
Uporabniški avatar
Hey Baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hey Baby »

Sama imam TV večino časa prižgan in skoraj vsak dan spremljam ta svet, ampak bolj površno, ker se velik šetam po sobah sem pa ke.
Oddaja je dokaj zanimiva, zgleduje se po ameriških oddajah o novicah, ki vsako zgodbo povedo na čimbolj bizaren način s tem, da gledalce pritegnejo.
Mogoče kdaj zvem kaj novega, ampak bolj redko, ker sem tko al tko ves čas na tekočem preko neta.
Se pa spomnim enkrat da je tista voditeljica nekoga 16-krat prekinila!!! Sploh mu ni pustila do besede, verjetno je zgledalo podobno kot danes, kot sta 2 bejbi napisali pred mano. Bila sem 3 sobe stran, in sem vstala in šla pogledat kaj se gre ta baba. Jao :roll:

Nekaj sem tudi slišala da Potrč ne bo več vodil in da odhaja tudi glaven novinar.. pa tudi nekateri ostali.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

js sm gledala tisti posnetek na 24ur.com ko "Potrč ni pustil tistemu gospodu do besede" ... js samo lahko recem SVAKA CAST..

uni clovek pa ni pustil do besede boge punce da se brani.. mislim, da je Potrč edino pravilno ravnal. Tisti gospod nima nobenih pravic da se skoraj "dere" tam v studiju in Potrc je pravilno rekel "da ON vodi oddajo" .. bomo videli v nadaljevanju zgodbe kdo laze :)

drugace mi pa je ta oddaja ful ql. slisim stvari ki jih ni na dnevniku. i like it.. :gut:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

svaka čast? a morda nismo gledale istega prispevka??
Njeno plat zgodbe so predstavili že 2x prej & iz nje naredili pravo žrtev s tem, ko druge plati zgodbe niso predstavili! Sedaj, v tretjem prispevku pa mu prav tako niso pustili do besede da bi povedal še drugo stran.

In ja, to je skrajno neprofesionalno!!
Česa takega nisem pričakovala od njih, totalno so me razočarali.. upam, da bojo se vsaj malo popravili, ker to je bil obup od obupa! Na njegovem mestu, bi se že zdavnaj obrnila in šla - s takšnim vodenjem, nebi mene noben voditelj J v glavo! :evil:

Dere? Edini, ki se je drl je bil za moje pojme potrč, ko ga je hotel preglasiti, da nebi slučajno kaj preveč povedal & potem ta Remzija več nebi bila tako grozno boga boga revica!

tukaj je še posnetek - če je pa to profesionalno vodeje oddaje pa tudi nevem :roll:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

a sele sedaj ste to opazili?? to se ja vsako oddajo dogaja... zato je pa gledanost. ljudje ne bodo gledali lepih, srecnih novic... lepega vedenja itd. taki smo/so...

mene osebno pa to ne moti, ker iz izkusenj vem, kaj javne slizbe dejansko naredijo za cloveka... skoraj nic, tako da MARKA POTRCA cisto razumem... :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

svet na kanalu a je pomoje na nekako enakem nivoju kot preverjeno. iščejo same senzacionalne zgodbe o nesrečnih ljudeh, zgodbo popolnoma neobjektivno predstavijo in zraven dajejo še takšne apokaliptične komentarje, da si na koncu oddaje prepričan, da bo šlo vse v maloro.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

To je bilo pa zanimivo za pogledat... Potrč si ne bi smel dovoliti take neprofesionalnosti in pretirane čustvenosti. Če je že pripeljal človeka v oddajo naj mu vsaj pusti do besede.

Remzijino situacijo sicer ne poznam preveč dobro, ampak se mi njeno obnašanje zdi pretirano. Saj razumem da zanjo to niso najlepši časi in da nima denarja, bi pa lahko šla kaj delat. Saj je veliko študentov prisiljenih delati, pa ne da gredo takoj pisat ministrstvu, varuhu človekovih pravic in potem dalje na televizijo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jullia_ napisal/-a:svet na kanalu a je pomoje na nekako enakem nivoju kot preverjeno. iščejo same senzacionalne zgodbe o nesrečnih ljudeh, zgodbo popolnoma neobjektivno predstavijo in zraven dajejo še takšne apokaliptične komentarje, da si na koncu oddaje prepričan, da bo šlo vse v maloro.

se strinjam s temle.Vse nekak preobrnejo v tisto smer, katero oni hočejo prikazat.Zanimiva mi je bla una oddaja ko sta bla na soočenju Jelinčič in gospa iz ministerstva za zdravje in so najprej pred soočenjem pokazal posnetek, kjer ubistvu je cel posnetek bil proti kadilcem in vsemu, na koncu pa jih je Jeličnič kratkomalo preglasil kaj in kako, pa še čudno da je potem kr Potrč zagrabil za akdilsko stran, medtem ko je bil prispevek čisto nasprotje.Sploh nevem kaj točno soželel prikazat.
Drugače pa rada gledam Svet ker me pač zanima kaj se kje dogaja.Ampak po pravici povedano vsakič manj.
Potrč mi je absolutnoa antipatičen, nobenga izraza nima na obrazu, kot eno truplo mi deluje :? Vodit ne zna, prehitro govori, skratka ne potegne mi sploh.
Una druga voditeljica se pa čist skos moti ko govori.Pomojem ne mine en stavk iz njenih ust, da nebi kej narobe rekla.In tud prehitro govori. :roll:
Upam, da gre Potrč res na RTV in da dajo nekoga druzga bolj sposobnega za vodit oddajo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

meni se pa potrč zdi edini plus oddaje. pa ne govorim o njegovih voditeljskih sposobnostih :oops:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

kako mu ni pustil do besede saj je skos uni govoril, pa bogi punci sploh ni pustil do besede. meni je oddaja daleč najboljša kar se tiče novic, še posebej kr je voditelj tko sexy :oops: :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

marko potrč je pa najlepši voditelj, pa tut dober glas ma... :oops:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

anahirbd napisal/-a:marko potrč je pa najlepši voditelj, pa tut dober glas ma... :oops:

igzekli :D na zacetku se ga nisn mogla navadit - ker on je mel take po radiu city, da smo se vsi kotali od smeha :D amapk - zdaj se je clovek zverziral in je prav kul!

Lili je pa beyba, ampak se mi zdi, da ji ne gre lih najboljse od jezika...nekaj se zaletava, ne vem no :? skoda.

Glede oddaje pa - jo gledam dost x, sicer ne v celoti, ampak odvisno od dneva. Ce primerjam 24ur in Svet, mi je slednji bolj vsec. Mlajsa ekipa, nazorno prikazene sheme problemov za lazjo predstavo, ...pac - na spplosno mi je kul :)
I love SISLEY& RW
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Oddaja za ovce.
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

potrč se mi je globoko zameril s tisto študentko remzijo al kaj je že. meni osebno se zdi da bi šla ona lahko tud delat. študente povsod iščejo. veliko študentov dela a ona pa ne more? in poznam kar dosti študentk ki so na slabšem kot ona. in tud če se potrč ne strinja z unim s socialnega skrbstva. on je voditelj in njegova naloga je da objektivno spelje neko oddajo do konca.

p.s-to je samo moje osebno mnenje
Odgovori