sam men je vse to neki čudn.tošeta recimo sem poslušala sicer že prej, ampak konkretno in stalno sem si pa njegove komade začela vrtet le par mescov pred njegovo smrtjo.Potem ga pa kar ni bilo več
Isto recimo Nejc iz bepopa.Ok, e rečem da sem jih ful poslušala, ampak ekr je kolegica tud sodelovala v popstarih sem pač bolj konkretno spremljala situacijo.Pa ga spet kr ni blo več.
In isto s princeso diano.malo pred njeno smrtjo sem pobližje spoznavala njeno "delo" in vse skupaj.Potem pa smrt.
Mislm nevem, pomoje bom kr nehala poslušat in gledat vse skupej, ker očitno nikamor ne pelje
Me pa ful moti, da si mediji nardijo eno senzacijo v času ko nekdo od znanih umre, kakšen tedn/dva pišejo, potem pa konec.
Ok revija nova je recimo zdej objavila članek o Toši in intervju z Andrijano.Ampak ostalo je pa vse tiho.O pavarotiju recimo nikjer nič ne zasledim več.Ne morem sicer rečt da mi je bil nevemkako zakon, vseeno pa je imel res noro dober glas.
Pa ravno zadnjič sem zasledila videoposnetke nogometašev ki so umrli na igrišču.In zelo sem proti da taki posnetki sploh obstajajo na netu, ker verjamem da njegovim bližnjim ni ravno fajn gledat tega, prideš do tega posnetka pa lahko tudi takoj in čist naključno, kot sem jaz

Tko kot tele slike s Tošo ko mu še ročica gleda ven iz razbitega avta.To ni za objavljat!