Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

A sem jst prou učeri vidla, da si je Špela prst odsekala?! :eek: mislm ne ceuga, en členek nej bi stran odletu..
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

:eek: ja, prav si vidla. jaz prvič nisem opazila, ko pa so posnetek predvajali še enkrat, pa sem videla za kaj gre. kriza. po moje bo šla domov brez dvoboja.

in si videla adrijano, kako je govorila, da ji je žal za špelo, da ji je žal, da jo je obrekovala? budala jedna, zdaj bodo vsi pametni, kako jim je bla špela ql, kako noben ni mel nič proti njej, pa bla bla bla...

pripisano: na forumu o kmetiji sem zasledila debato o tej nesreči. ugibajo, da je špelina roka. in ena izmed uporabnikov je napisala, da je doma v bližini te kmetije in da je enkrat špelo zadela strela.

no in v enem izmed današjih časopisov je bilo napisano sledeče:

'" A negotovost bo kmalu prekinila voditeljica Špela, ki bo prinesla sporočilo: '"S Špelo je vse v redu, a ker se ne more sama bojevati za obstanek na kmetiji, je lahko izbrala enega izmed vas, ki se bo bojeval v njenem imenu.'"
to bo še res zanimivo...
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Učeri sm gledala na koncu, pa sm videla kao za dons naj bi blo, da si bo nekdo mal prsta odsekal.
Groza, prov morm dons gledat
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

ej, pa a ni še enga od njhi strela zadela??to je pa res noro, glih nad to kmetijo vse strela seka!!!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Ja baje je Dejana.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Tale Dejan. Ne bi zgubljala besed o njem. S Kmetije se je pobral, ker je bil v deliriju in ni več zdržal, doma pa ženo in otroke tepe. Ne vem kako jim na POP tv-ju vedno rata takšne imbecile zbrat.

Pa tale Adrijana. Bajsa debela, zaljubljena v Mihata, on se jo pa boji k mačka psa. :lol:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^A s prve roke veš, da je alkoholik in da tepe otroke? Si ga že vidla, al le slišala govorice?
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

V današnjem napovedniku so pokazal, da je v Špelino kajžo treščla strela.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

res je. OMG :eek:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Boga Špela.Zdi se,kot da bi bilo res,ko je Klemen rekel,da je ta Kajža prekleta.Blo je že grozno,ko ji je prst odletel,pol še pa strela :eek:
Mislite,da bo Špela še sploh se lahko vrnila na Kmetijo?
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

mislim, da bo prišla nazaj. preveč je žilava ta punca, da bi ji lahko kar koli prišlo do živega. še to ne.
po moje se bo hitro pobrala in prišla nazaj.
vso srečo njej! :wink:
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

In kaj je bilo na koncu, ko je Adrijana v solzah govorila, da jo sovraži? Koga, Špelo al kaj? Jaz gledam tu in tam pa ne kapiram vsega.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Ja sovraž Špelo ker ji je kao že tretjič zarial nož v hrbet. Predvodevam, da je za dvobojevalca, ki se bo boril zanjo Klemna- kar je meni logična izbira, saj bo le on odigral pčošteno in zmagal, kdorkoli drug bi namerno izgubil, saj za vse obtožujejo Špelo predvsem praznoglavke.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Jst sem pa najprej pomislala, da je izbrala Mihata. Ker je Adrijana tako očitno zaljubljena v njega in tako bi jo fajn zaj***.

Drugač so se mi včeri zdele ta Biljana in Daša take kure no. Mislim, ker odnos do gospodarja?? Prav freh so ble in sploh pomislale niso, da niso sami, ampak še drugi člani družine, ki pa jim mogoče ni tako vseeno.

Adrijana se mi je pa včeri zasrala do konca. Že prej mi je bla zoprna, včeri je pa tako peljala, da adijo. Ne vem no, a je lahko še bolj nesamozavestna? A ona v resničnem življenju nima pravih prijateljev in se je zdej tako obesla na to Špelo? Vsak, ki je prišel notri, je tam zarad keša. Je igra, tekmovanje in ne kako postati najboljši prijatelj.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

ja jaz sem tud mislila da je Mihata zbrala, no vsaj upam da ga je ker Adrijana bi isto njej naredla če bi mela to možnost
Odgovori