Kmetija

in si videla adrijano, kako je govorila, da ji je žal za špelo, da ji je žal, da jo je obrekovala? budala jedna, zdaj bodo vsi pametni, kako jim je bla špela ql, kako noben ni mel nič proti njej, pa bla bla bla...
pripisano: na forumu o kmetiji sem zasledila debato o tej nesreči. ugibajo, da je špelina roka. in ena izmed uporabnikov je napisala, da je doma v bližini te kmetije in da je enkrat špelo zadela strela.
no in v enem izmed današjih časopisov je bilo napisano sledeče:
'" A negotovost bo kmalu prekinila voditeljica Špela, ki bo prinesla sporočilo: '"S Špelo je vse v redu, a ker se ne more sama bojevati za obstanek na kmetiji, je lahko izbrala enega izmed vas, ki se bo bojeval v njenem imenu.'"
to bo še res zanimivo...
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
Jst sem pa najprej pomislala, da je izbrala Mihata. Ker je Adrijana tako očitno zaljubljena v njega in tako bi jo fajn zaj***.
Drugač so se mi včeri zdele ta Biljana in Daša take kure no. Mislim, ker odnos do gospodarja?? Prav freh so ble in sploh pomislale niso, da niso sami, ampak še drugi člani družine, ki pa jim mogoče ni tako vseeno.
Adrijana se mi je pa včeri zasrala do konca. Že prej mi je bla zoprna, včeri je pa tako peljala, da adijo. Ne vem no, a je lahko še bolj nesamozavestna? A ona v resničnem življenju nima pravih prijateljev in se je zdej tako obesla na to Špelo? Vsak, ki je prišel notri, je tam zarad keša. Je igra, tekmovanje in ne kako postati najboljši prijatelj.
Drugač so se mi včeri zdele ta Biljana in Daša take kure no. Mislim, ker odnos do gospodarja?? Prav freh so ble in sploh pomislale niso, da niso sami, ampak še drugi člani družine, ki pa jim mogoče ni tako vseeno.
Adrijana se mi je pa včeri zasrala do konca. Že prej mi je bla zoprna, včeri je pa tako peljala, da adijo. Ne vem no, a je lahko še bolj nesamozavestna? A ona v resničnem življenju nima pravih prijateljev in se je zdej tako obesla na to Špelo? Vsak, ki je prišel notri, je tam zarad keša. Je igra, tekmovanje in ne kako postati najboljši prijatelj.
- ***PINKYCA***
- Kofetarica