in zaenkrat se je izkazal za pozitivno

Ce mislis da te peca potem te peca. Zenske mate kr dobro intuicijo za te zadeve.sugar_Neza napisal/-a:okej punce tlele mi je najbl podobna tema in bom zato napisala moje dogajanje:
men je en tipo pač ful ušeč... in kar se tipkava po msnju bi loh iz tega razvidl 2 stvari al to d se zeza z mene al pa d me peca.... zdej pa kok nej ugutuvim a me peca a se zeza z mene...
pa še ka nej nardim če se zeza, d bi me iz tega pecu pol naprej....
hvala
Mahagonij napisal/-a:Ce mislis da te peca potem te peca. Zenske mate kr dobro intuicijo za te zadeve.sugar_Neza napisal/-a:okej punce tlele mi je najbl podobna tema in bom zato napisala moje dogajanje:
men je en tipo pač ful ušeč... in kar se tipkava po msnju bi loh iz tega razvidl 2 stvari al to d se zeza z mene al pa d me peca.... zdej pa kok nej ugutuvim a me peca a se zeza z mene...
pa še ka nej nardim če se zeza, d bi me iz tega pecu pol naprej....
hvala
Mahagonij napisal/-a:Po mojih izkusnjah ima intuicija vedno prav. Ponavad je moja neumna racionala vse zajebala, ker je imela pomisleke. Vedno sm vidu manj kot je v resnici bilo. "Mogoce je pa taka do vseh tipov" in podobne fore. V koncni fazi se mi zdi da je imel moj "gut feeling" vedno prov.
**majcy** napisal/-a:Zdravo,![]()
Teden dni nazaj sem se zaposlila v neki trgovini. Tam sem spoznala sodelavca, ki je bil že prvič zelo prijazen do mene. Zelo mi je všeč, rada bi ga povabila ven , pa si ne upam... kar ne morem . Danes sem že odprla usta ko je šel mimo mene , pa sem si premislila.Pa tudi nisem nevem kako samozavestna.
Jaz mislim , da sem mu vsaj malo ušeč...![]()
Znaki:
neprestano me gleda
ko smo bili skupaj na odmoru, mi je njegov kolega pred njim namignil , da sem mu vsaj malo všeč
vedno, ko ga pogledam prva, odmakne pogled
Ampak zadnjih nekaj dni se sploh več ne pogovarjava, samo pozdravljava se in gledava.
Kaj naj naredim? naj ga vseeno povabim ven ali naj ga še malo "osvajam"? kaj mislite, so ti znaki pozitivni?
hvala za odgovore.
princes semika napisal/-a:**majcy** napisal/-a:Zdravo,![]()
Teden dni nazaj sem se zaposlila v neki trgovini. Tam sem spoznala sodelavca, ki je bil že prvič zelo prijazen do mene. Zelo mi je všeč, rada bi ga povabila ven , pa si ne upam... kar ne morem . Danes sem že odprla usta ko je šel mimo mene , pa sem si premislila.Pa tudi nisem nevem kako samozavestna.
Znaki:
neprestano me gleda
ko smo bili skupaj na odmoru, mi je njegov kolega pred njim namignil , da sem mu vsaj malo všeč
Ampak zadnjih nekaj dni se sploh več ne pogovarjava, samo pozdravljava se in gledava.
Kaj naj naredim? naj ga vseeno povabim ven ali naj ga še malo "osvajam"? kaj mislite, so ti znaki pozitivni?
hvala za odgovore.
hmmm... na tvojem mestu bi ga povabila na skupno malico, kjer bi bila sama, drugače pa na tvojem mestu ne bi naredila nekega velikega oz. opaznega koraka... počakaj, če bo želel, bo že prišel...
držim peščice zate
NotYourToy napisal/-a:princes semika napisal/-a:**majcy** napisal/-a:Zdravo,![]()
Znaki:
neprestano me gleda
hvala za odgovore.
hmmm... na tvojem mestu bi ga povabila na skupno malico, kjer bi bila sama, drugače pa na tvojem mestu ne bi naredila nekega velikega oz. opaznega koraka... počakaj, če bo želel, bo že prišel...
držim peščice zate