Kaj vas najbolj boli
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
azuc@r napisal/-a:to da je edn tebi vse ti pa si njemu nihče...
Tole vsekakor, ja.

Drugač pa me najbolj boli to, da me nekdo izda al pa po krivem česa obtoži, ko vidim, kok nasilja se dogaja po svetu in kak nekteri ljudje trpijo, pa ful me boli, če so ljudje, ki mi največ pomenjo, nesrečni. Pa bolijo tud slovesa (večinoma).
Trenutno me pa najbolj boli, da nekomu ni mar za mene, pa da je nekdo, mi ga mam res rada, ful daleč stran.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
*urškica* napisal/-a:mene to, da sm pač nekaterim prjatlcam na voljo skos, pa tud če ne vem kdaj pokliče, one pa men ne...pol da,če neki razlgam, pa vidiš da te pač "sogovornik" ne posluša...laganje...ignoranca
enako
pa to, da je svet tako krut in da eni mislijo da če žalijo druge da bodo frajerji . Damn I hate it, še posebaj pa če se norčuejjo iz starejših oseb-35 let...
Ali pa da zjutraj slišiš kako te bivši obrekuje, zvečer pa napiše sms da bi hotel še vedno biti s tabo,... bla bla bla... laganje

zelo me boli dejstvo, da imam svojega fanta, s katerim sva skupaj ze 2 leti zelo rada, a se vseeno se ne pocutim dovolj zrelo, da bi z njim ostala vse zivljenje. mlada sem in rada bi se zabavala, ne bi rada v starejsih letih pogledala nazaj in se videla z enim fantom, s katerim se potem po tolikih letih le ni izslo in sem zamudila vse mladostnisko norenje. resnicno me mikajo vikendi zunaj s prijatelji, od katerih sem se seveda zaradi fanta zelo oddaljila, zelo me mikajo zabave, na katere so me ze nehali povabljati (jim tudi ne gre zameriti). obenem pa ga imam tako rada in sem nanj tako navezana, da vem, da bi se bilo nemogoce lociti od njega. kot, da bi v sebi imela dve osebnosti.. prva mi pravi naj ostanem z njim in si zagotovim mirno in lepo zivljenje z mojim prvim in edinim fantom, druga pa mi pravi, da bo za resne zveze se cas in da je se veliko tistih prijaznih in postenih fantov, kakrsen je moj, trenutno pa sem se mlada in nezrela za ze tako imenovano 'zakonsko zivljenje'.. zacarani krog, iz katerega se bojim izstopiti