gregalina napisal/-a:Js sam upam, da ne bojo slučajn posnel še 4. sezone, kr pol pa res ne bom več gledala. Tak kot Skrivnostni otok. Preveč se vleče...
no, saj tud če posnamejo še eno sezono - če ti je brezveze, te nobeden ne sili gledat.
A sploh še kdo gleda to serijo? Jst sem gledala prva dva dela iz 3. sezone, pa se mi ni zdelo tako zelo napeto. Po moje nič več ne prekaše napetosti iz 1. in 2. sezone.
jah čudn, če je tko k da bi še enkrat snemal prvo sezono, sam da je leih tadrug brt v zaporu, pa da je drgačn zapor .. krneki res, nevem zakaj ne nehajo k je še dobr, da maš pol v gnilem spominu vse skupi
Jst gledam še vedno z veseljem, pravjo (tisti, k so že gledal), da je današnji del (8. del tretje sezone) najboljši v tej sezoni ... čakam, da mi ta del dol potegne, pol pa hop gledat Res je, da se dogaja v zaporu, ampak tud to ni tok dolgočasno ... no ja, saj men ne
Jst sm lih pogledala 8. del in lahko sam rečem, da je bil res najboljši del v tej sezoni, sam mal bo mučno čakat dva mesca, da se spomnejo dat nazaj serijo.
Never-ending-story napisal/-a:Jst sem pa tak lenuh, da sem šele pred kratkim končala z 2. sezono.
Ah, mogoče je pa tko celo bolš... mi vsaj ni blo treba čakat premor med 2. in 3. sezono
js tut vedno tko nardim, počakam da se dve al pa tri sezone posnamejo, da pol v enem kosu pogledam, če ne se mi preveč vleče ko čakam in že skor pozabim, kaj se je prejšnjič zgodilo