vendar mi je rekla da ko se popravim jo lahko osvojim nazaj

*roquen* napisal/-a:Skupaj sva bila eno leto in petnajst dni. Bilo je čudovito in res sem mislil da bo trajalo večno.
Mislim da je ne bom nikoli prebolel in tudi nočem je saj sem ji dal vse kar sem imel
Tega si ne bom nikoli odpustil in prstan ki sem ji ga dal bo vedno visel okoli mojega vratu in ostale opozarjal da sem zaseden saj sem ji obljubil večno zvestobo in čeprav tega morda ne verjame oz se je zdi neumo jo bom tudi držal!
ji bom VEDNO STAL OB STRANI
jullia_ napisal/-a:*roquen* napisal/-a:vendar mi je rekla da ko se popravim jo lahko osvojim nazajin to tudi nameravam!!!!!!
brezveze. ženska te vrti okrog prsta. če že sedaj ve, da ti bo dala ponovno šanso (samo malo te bo mučila zraven), zakaj potem ne bi pač bila skupaj, pa bi ti medtem to stvar popravljal?
PlayLejdi napisal/-a:Evo po dveh tednih soočenje....sva se videla ko je z dvema puncama prišel v trgovino....onidve sta šle naprej, on za njima...ena je od brata punca, za drugo nevem...z mano je vse letelo...se zdaj se trosim...sva se pozdravla...oba resna.
Kar solze mi tečejo...
*Laura* napisal/-a:juj, vem kako je to... sočustvujem s tabo... jaz sem se po takem dogodku še 2 dni vsa tresla...
ampak zdaj sem nardila 2 stvari: spremenila sem svoj slog oblačenja, prej sem nosila hlače in to, zdaj pa krila, petke, srajčke,... in tako dalje. in se zakopala v delo za faks. neverjetno pomaga. tako da se bolje počutim. ne morem verjet, kaj lahko človek sam pri sebi nardi, če se malo zaveda kaj dela, razmišlja in zavestno naredi nekatere spremembe pri sebi. zdaj sem dokaj ok.
ženska napisal/-a:Zdaj vidim, da prejšnja zveza ni bila tako idealna, kot sem bila prepričana takrat, ko sem hotela, da se nadaljuje.
Ni mi vseeno zanj, saj ga imam rada kot človeka, ampak spregledala sem, da to ni človek, s katerim bi lahko živela. Vidim, da se res vse stvari zgodijo z razlogom, čeprav v najhujši žalosti tega ne moremo verjeti.