Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*roquen*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *roquen* »

Težave so ble v tem da sme mel zlo tako pretekost da sme se je sramoval in sem jo zato olepšal s pomočjo laži. Vendar čustev ji nisme nikoli lagal! Seveda pa me je letos totalno dotolkel popravc iz Francoščine ki sem ga naredil a padel v depresijo in katere še nisem našel poti. :cry: Povedal sem ji za 80% vseh stvari in to je prenesla toda ... zadnja stvar jo je resnično prizadela in me je zapustila :cry:
vendar mi je rekla da ko se popravim jo lahko osvojim nazaj :) in to tudi nameravam!!!!!!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

*roquen* napisal/-a:Skupaj sva bila eno leto in petnajst dni. Bilo je čudovito in res sem mislil da bo trajalo večno.

Mislim da je ne bom nikoli prebolel in tudi nočem je saj sem ji dal vse kar sem imel

Tega si ne bom nikoli odpustil in prstan ki sem ji ga dal bo vedno visel okoli mojega vratu in ostale opozarjal da sem zaseden saj sem ji obljubil večno zvestobo in čeprav tega morda ne verjame oz se je zdi neumo jo bom tudi držal!

ji bom VEDNO STAL OB STRANI

OMG fant, komaj 17 si star, mislim, da zelo prehitevaš z izjavami o večni zvestobi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*roquen* napisal/-a:vendar mi je rekla da ko se popravim jo lahko osvojim nazaj :) in to tudi nameravam!!!!!!

brezveze. ženska te vrti okrog prsta. če že sedaj ve, da ti bo dala ponovno šanso (samo malo te bo mučila zraven), zakaj potem ne bi pač bila skupaj, pa bi ti medtem to stvar popravljal?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

jullia_ napisal/-a:
*roquen* napisal/-a:vendar mi je rekla da ko se popravim jo lahko osvojim nazaj :) in to tudi nameravam!!!!!!

brezveze. ženska te vrti okrog prsta. če že sedaj ve, da ti bo dala ponovno šanso (samo malo te bo mučila zraven), zakaj potem ne bi pač bila skupaj, pa bi ti medtem to stvar popravljal?

Se strinjam.

Pa če bi ostala skupaj, bi imel verjetno večjo voljo vse to popravit pa še ona bi ti stala ob strani in ti pomagala.

Razmisli mal.. :)
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

Vse to je resnica...vendar je nekomu lažje svetovat, ko pa si na njegovem mestu in je ljubezen neizmerna, pa ponavadi naredimo marsikater napake, pa se vseeno vrnemo. Mislim, da se bo sam moral odločit ali bo šel naprej, al bo se vrnil. Glede na njegova leta...ko ima celo življenje še pred sabo...
Jaz bi na tvojem mestu povedala punci vse kar ji gre....in če te ima rada, bo nazaj s tabo..ne glede na tvojo preteklost..vsi imamo nekaj čudne preteklosti...in smo vsi krvavi pod kožo....zato pa je v zvezi potrebno tudi sprejemanje napak itd. Glavna je sedanjost in prihodnost....
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Evo po dveh tednih soočenje....sva se videla ko je z dvema puncama prišel v trgovino....onidve sta šle naprej, on za njima...ena je od brata punca, za drugo nevem...z mano je vse letelo...se zdaj se trosim...sva se pozdravla...oba resna.
Kar solze mi tečejo...
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

PlayLejdi napisal/-a:Evo po dveh tednih soočenje....sva se videla ko je z dvema puncama prišel v trgovino....onidve sta šle naprej, on za njima...ena je od brata punca, za drugo nevem...z mano je vse letelo...se zdaj se trosim...sva se pozdravla...oba resna.
Kar solze mi tečejo...

juj, vem kako je to... sočustvujem s tabo... jaz sem se po takem dogodku še 2 dni vsa tresla...

ampak zdaj sem nardila 2 stvari: spremenila sem svoj slog oblačenja, prej sem nosila hlače in to, zdaj pa krila, petke, srajčke,... in tako dalje. in se zakopala v delo za faks. neverjetno pomaga. tako da se bolje počutim. ne morem verjet, kaj lahko človek sam pri sebi nardi, če se malo zaveda kaj dela, razmišlja in zavestno naredi nekatere spremembe pri sebi. zdaj sem dokaj ok.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

*Laura* napisal/-a:juj, vem kako je to... sočustvujem s tabo... jaz sem se po takem dogodku še 2 dni vsa tresla...

ampak zdaj sem nardila 2 stvari: spremenila sem svoj slog oblačenja, prej sem nosila hlače in to, zdaj pa krila, petke, srajčke,... in tako dalje. in se zakopala v delo za faks. neverjetno pomaga. tako da se bolje počutim. ne morem verjet, kaj lahko človek sam pri sebi nardi, če se malo zaveda kaj dela, razmišlja in zavestno naredi nekatere spremembe pri sebi. zdaj sem dokaj ok.

saj to tudi počnem..in od četrtka pred tednom, ko mi je povedal, da nič nebo...sem bla pri frizerju, se včlanila v fitness...dosti vsega..in ta teden je bil presenetljivo dober, cele dneve sem bla nasmejana...vse je blo ok, kot da nikdar ni obstajal...potem pa danes par sekund..pa sem spet v razsulu. pa še mogoče je to z njim njegova punca bla..kar je še večji šok.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Joj boga ... Sam sej dobr vem, kak to gre - že misliš, da je nekak kul, pol ga pa vidiš za par sekund in se vse podre. Tud js, ko ga vidim, sm cela boga še pol neki časa ... Sam nekak se navajam, ker ga itak ful velikrat videvam. Sm ga pa tud js neki časa nazaj vidla z eno punco in me je še tok bolj mučlo, da kaj če pa mata kej. Sam brezveze da razmišljaš o tem, če je bla tista tadruga njegova punca al ne ... Ti bo sam še hujš.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

V bistvu nekako niti ne premišljujem o tem, če je njegova punca al ne...čeprav me je ful strah, da ga bom morala naprej videvat v spremstvu nje...v bistvu sem nekako sprejela njegovo odločitev, da pač nič resnega ne more biti med nama...človeka ne moreš silit. Ampak se še moja čustva prebujajo do njega...in se niti nisem menila preveč za to, da sta dve ble z njim...težko mi je blo, ko sem njega videla, ko me je pogleal v oči in pozdravil...ko sva bila skoraj kot tujca...saj je že zdaj mal boljše...ampak je pa blo res presenečenje...ampak mislim, da je boljše da se soočim...ker čeravno bi minilo precej časa, pa bi se potem komaj videla, bi me vseeno ganilo.
*Laura*
Debatorica
Debatorica

itak da bi te ganilo, pa če preteče ne vem koliko časa.
ampak je res, da se je najbolje soočiti s tem. pač ima drugo. kaj zdaj. nič ne moreš. verjamem v to, da se vse zgodi z razlogom. tudi to. to, da si ga srečala danes je samo povod v to, da te bodo take stvari nardile močno. večkrat ga boš srečala, lažje ti bo. in na tak način ga boš lahko res prebolela. če se boš skrivala pred njim, ga ne boš nikoli resnično prebolela. s tem se je treba soočit. preživet. in it naprej. to te bo nardilo močno osebo, čustveno močno.
meni na primer prav paše, da ga srečujem. čeprav mi je težko. ampak vedno manj. in vedno lažje mi je in počasi grem naprej. korak za korakom. drugo ti ne preostane.

vso srečo!
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

bolj me gane to, da ni moj...da sva se videla, da je blizu pa hkrati tako daleč...če ima drugo, pač ni fajn videt...ampak ne moreš nič. želim si samo, da ga čimprej prebolim..da se res soočim s tem in grem naprej. zato sem se tud odločila, da bova prijatla naprej, jaz ga sicer gnjavla ne bom in on to ve...če pa se on kaj oglasi kot prijatelj pa ok. sem imela primer, ko se nekaj mesecev nisva slišala, kaj šele videla...in se je po nekaj mesecih sam oglasil, pa je bilo vse isto kot prej.
težko bo...ampak bom morala nekako to skozi dat...čeprav me je na smrt strah hoditi v mestu, ker vem da se vsak trenutek lahko on prikaže, mogoče sam mogoče z njo. saj niti nevem, če ima punco al ne, če je to njegova al ne. sicer sem jaz tud bla danes s prijatlom na pijači, ko je on šel mimo, in prvo pogledal mojga kolego, pa potem mene pozdravil. ampak si ne delam nikakršnih utvar...če mi je rekel, da mu ni mu pač ni. težko se je sprijaznit, ampak ne moreš nič. grem naprej...upam pa, da bo bolečina manjša z dnevom. žalostna sem zato, ker sem cel teden bila nasmejana, nisem mislila nanj...dobro mi je šlo..zdaj pa je vikend in sem ga videla za par sekund, pa sem spet v badu.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tiste, ki redno spremljate to temo, najbrž veste, da sem zelo trpela, ko sva s fantom zaključila najino zvezo tik pred tretjo obletnico. Res sem bil povsem na tleh, nisem več videla poti naprej, zdravje se mi je poslabšalo in tudi študij je utrpel kar precej škode. Na srečo sem spoznala čudovito oseo, ki me je rešila s te krize. Spoznala sem fanta, ki je zelo ljubezniv in resen, ker je tudi on imel v preteklosti slabe izkušnje. Imava se zelo lepo. Ne vem kaj bi bilo zdaj že z mano, če ga ne bi spoznala. Pomagal mi je zaceliti ranjeno srce in zapolniti praznino njem.
Zdaj vidim, da prejšnja zveza ni bila tako idealna, kot sem bila prepričana takrat, ko sem hotela, da se nadaljuje. Za nič na svetu ne bi šla nazaj, čeprav bivši fant zdaj navezuje stike z mano prek SMS-ov in interneta. Ni mi vseeno zanj, saj ga imam rada kot človeka, ampak spregledala sem, da to ni človek, s katerim bi lahko živela. Vidim, da se res vse stvari zgodijo z razlogom, čeprav v najhujši žalosti tega ne moremo verjeti. Za vse punce bo prej ali slej posijal sonček, zato ne obupajte!!! Vsaka si zasluži in bo dobila fanta, ki jo bo spoštoval takšno, kot je in jo imel iskreno rad. Rada vas imam! Hvala za oporo v težkih dneh.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Sem res vesela zate, da je posijal sonček v tvoje življenje. A bivši ve, da imaš drugega? Mu je zdaj ego padel, pa te hoče nazaj pridobit. Res je, ko nekoga preboliš in mogoče tudi spoznaš drugega, komaj takrat vidiš, da pa pri prejšnjem ni blo vse tako kot je zgledalo oz. kot si videla takrat, ko si bla zaljubljena. Tudi sama tako opažam.
*Laura*
Debatorica
Debatorica

ženska napisal/-a:Zdaj vidim, da prejšnja zveza ni bila tako idealna, kot sem bila prepričana takrat, ko sem hotela, da se nadaljuje.

Ni mi vseeno zanj, saj ga imam rada kot človeka, ampak spregledala sem, da to ni človek, s katerim bi lahko živela. Vidim, da se res vse stvari zgodijo z razlogom, čeprav v najhujši žalosti tega ne moremo verjeti.

to si pa tako lepo napisala. res. vesela zate in za tvojega sončka :wink:

tako je... saj v naše življenje bi verjetno tudi prišel nekdo, ki bi nas ''rešil'' iz te krize, nam pokazal to, kar je ta fant tebi. ampak mislim, da se preveč obremenjujemo s tem, kar je bilo in kako smo nesrečne, ker tega več ni in si preprosto ne dovolimo, da bi koga pustile spet blizu. vsaj pri meni je tako. po eni strani. po drugi strani pa je tako, da vem, da bom lahko šla naprej samo, če bom ga res prebolela (da me ne bo več stiskalo v trebuhu, ko ga bom videla, ampak ga bom lahko sprejela kot prijatelja, kot osebo kot tako) in obenem našla nekoga, ki mi bo znal pokazati, da je lahko zveza bolj popolna, kot sem si mislila prej...

Lp
Zaklenjeno