Deviška kožica
- metuljčica*
- Cosmofrik
...Zdaj en čas nisem bila gor...Pa sem vse lepo prebrala skozi...No v glavnem...Samo Picaboo bi rekla hvala,kr mi je vso srečo zaželela...
Am ja...Morem rečti, da me je ene par postov dobesedno užalilo(tako da bi se jaz vprašala kako kaj od nekaterih olika?) medtem ko druge pa res pazite na izražanje,kar spoštujem...
Pa ja...Ugotvila sem,da brezveze kaj sem sploh šla tu gor pisat, kr konec koncev je to itak moja stvar...
Pač pa vseeno hvala za toliko različnih mnenj... 
Am ja...Morem rečti, da me je ene par postov dobesedno užalilo(tako da bi se jaz vprašala kako kaj od nekaterih olika?) medtem ko druge pa res pazite na izražanje,kar spoštujem...
Pa ja...Ugotvila sem,da brezveze kaj sem sploh šla tu gor pisat, kr konec koncev je to itak moja stvar...

Amy.<3 napisal/-a:...Zdaj en čas nisem bila gor...Pa sem vse lepo prebrala skozi...No v glavnem...Samo Picaboo bi rekla hvala,kr mi je vso srečo zaželela...
Pa ja...Ugotvila sem,da brezveze kaj sem sploh šla tu gor pisat, kr konec koncev je to itak moja stvar...![]()
Amy.<3 kot prvo, ni brezveze da si tuki pisala/spraševala, za to pa so forumi a ne?

kot drugo se mi pa zdi ti vse jemleš preveč osebno in razumeš, da te vsak komentar želi užaliti (tak občutek sem dobila). mislim da večina deklet in fantov na tem forumu noče nikogar užalit, mogoče včasih preresno vzameš njihove odgovore

Mju napisal/-a:Amy.<3 napisal/-a:...Zdaj en čas nisem bila gor...Pa sem vse lepo prebrala skozi...No v glavnem...Samo Picaboo bi rekla hvala,kr mi je vso srečo zaželela...
Pa ja...Ugotvila sem,da brezveze kaj sem sploh šla tu gor pisat, kr konec koncev je to itak moja stvar...![]()
Amy.<3 kot prvo, ni brezveze da si tuki pisala/spraševala, za to pa so forumi a ne?
kot drugo se mi pa zdi ti vse jemleš preveč osebno in razumeš, da te vsak komentar želi užaliti (tak občutek sem dobila). mislim da večina deklet in fantov na tem forumu noče nikogar užalit, mogoče včasih preresno vzameš njihove odgovore
res je, preveč si h srcu jemlje.To je forum z veliko veliko uprabniki in vsak ima svoje mnenje.eni tako kot ti, drugi drugačno, tretji pa popolno nasprotje.Dokler ne začne kdo klet nad tabo ni nikjer žalitve

ne jemlji si tako osebno tega

-
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the rainbow
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica