no s tem ne mislim nove ljubezni,da nebo pomote ne!ker se mi ni zdelo smiselno da bi bivšega prebolevala z drugim! drugače pa je bilo tako:ko me je bivši po 3 letih pustil,sem najprej bila 3 mesce v depresesiji in sem se potem pobrala! spoznala sem kaj je prijateljstvo,ker mi je sošolka iz SŠ bla ful v oporo, in tega nebom nikol pozabla! ful sem se začela družit z bratrančevo punco,in sma zaj ful kolegici! pa s tremi sošolkami sem se tud zbližala in smo zdaj neločljive,smo šle enkrat na morje pa nam je avto crkno sredi hrvaške in nismo vedle kje bomo spale!:) ampak bila je avantura stoletja!:) no sej sem spoznala enega fanta,pa sma bla skup (celo en mesec),sam me je dečko začel "dušit",in če bi blo po njegovo bi mi po mescu dni zgradil hišico! pa avto sem si kupla,pa postala bol samozavestna in prepričana vase,da lahko marsikaj dam skozi in se ne zlomim! hočem poveat to,da ni vse v ljubezni! ja je noro slišat,sam verjemite punce da ni vse to! pa sem jaz tud zelo čustven človek,in sem imela pomankanje ljubezni v otroštvu,sam trenutno mi prijatelstvo ful pomeni,da vem da mam ramo na kateri se zjočem,ko mi je bed! ne iščem ljubezni,ker sem tud to dala skozi!sem se zatrapala v enga tipa,pa me je skenclo,in sem spet bla na tleh! ljubezen te zadene ko to najmanj pričakuješ!

treba je sprejeti življenje takšno kot je,z vsemi vzponi in padci,in ugotoviš,da so vsakdanje male stvari zelo lepe! npr:ko ti kolegica reče,da sn jo ful nasmejala,oz.da jo vedno nasmejem ko me vidi! tak da pozitivno naprej,pa ne si preveč želet ljubezni,ker ravno takrat ne rata!:):)
oja,zaj sn pa ga zabluzla,upam da ste me kaj razumele!