Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

Midva sva se več ali manj videla samo takrat, ko sva se zmenla za kavico. Kolega bova naprej, če bo hotel it na kavo, ok. Ampak jaz ga klicala nebom. Tega me je ravno najbolj strah, ker se zdaj počutim ok, bo pa spet prišla kriza, ko bom samo jokala in bom na tleh. Zato zdaj dosti hodim na pijačke, da sem v družbi, da se osredotočim od premišljevanja..da grem naprej...pa upam da bojo tudi dnevi minevali. Prijatelji vejo, in mi pomagajo...da sem dobre volje.
Ko je postal hladen, sem ga vprašala če se dobiva na pijački, pa ni imel časa..pa nisem več zdržala, pa sem mu povedala preko telefona...če bi se videla, bi jokala kot potok. Nazadnje sva se videla 2.novembra, ko sva zadnjič bla skupaj.

Jaz sem še vedno tega mnenja, če vama je usojeno, se bosta še našla...pa četudi gre na Kitajsko. V bistvu se pa vse zgodi z razlogom. Ni lahko, ko moraš nekoga prebolet, s katerim ti je blo fajn...moški pa kar tako odkorakajo in izničijo čustva ter vse kar je bilo lepega.

Recepta, kako bi nekoga prebolel hitro pa ni...na žalost. Vse je na času in na samemu sebi... Jaz sem celo leto prebolevala prejšnjega...in sem ga prebolela šele, ko sem se začela družit z zdajšnjim...in zdaj spet prebolevam tega. :?
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

No angel & PlayLejdi takle vama povem... sej bo mal hudo, mal ne, bojo ups&downs sam pustit se ne smeta ...
vem kak je z mano, ker sm tut maja šla narazn z ljubeznijo mojga življenja in vsake tolko časa mi je vrgel kako kost (beri me je kontaktiral in mi dal vedet da obstaja), da sm se lahk sekirala in se grizla zarad njega, dejansko pa še sam ni vedo kaj dela in zakaj pa to ...

lahk rečem, da še nisem skozi fazo k bi lahk rekla, da mi je useen in da sm čist prebolela, ampak gre na boljše počasi in to bo tut vama ok!
sicer sm pa tut js istega mnenja da se vse zgodi z razlogom :) !
vsak dan bo in je bolše in sčasoma se naučiš žvet s tem d se spouneš na lepe trenutke, pol se pa zgodi da kr naenkrat pozabiš pa se sam seb začneš smejat :) ...
anyway, dat se pa ne smemo:)!
Držim z vama pa ni hudič da se bomo enkrat tega sranja otresle no :) :evil: :wink: :!:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

punce verjemte da:ko se zaprejo ena vrata,se odpre 5 novih! sam pogledat moreš malo bolje pa jih vidiš!:) lastna izkušnja!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20 napisal/-a:punce verjemte da:ko se zaprejo ena vrata,se odpre 5 novih! sam pogledat moreš malo bolje pa jih vidiš!:) lastna izkušnja!

daj ti nam to izkušnjo povej za boljše vzdušje... me zanima ;) ... rada slišim kaj lepega :) :oops: radovednost priznam :)
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Uf mene to tud zanima....detajle prosim. :)

No midva nisva hodila, vendar je vseeno naneslo na to, da bo treba prebolevat...ampak je ok...sem že šla skozi hujše in sem prebolela...bo tudi tokrat uspelo...mora! :D

Danes sva se slišala. Sva kolega naprej....bomo videli kako bo ob naslednjem snidenju. :oops:
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

PlayLejdi napisal/-a:Danes sva se slišala. Sva kolega naprej....bomo videli kako bo ob naslednjem snidenju. :oops:

Kar pogumno. :zustimm:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

no s tem ne mislim nove ljubezni,da nebo pomote ne!ker se mi ni zdelo smiselno da bi bivšega prebolevala z drugim! drugače pa je bilo tako:ko me je bivši po 3 letih pustil,sem najprej bila 3 mesce v depresesiji in sem se potem pobrala! spoznala sem kaj je prijateljstvo,ker mi je sošolka iz SŠ bla ful v oporo, in tega nebom nikol pozabla! ful sem se začela družit z bratrančevo punco,in sma zaj ful kolegici! pa s tremi sošolkami sem se tud zbližala in smo zdaj neločljive,smo šle enkrat na morje pa nam je avto crkno sredi hrvaške in nismo vedle kje bomo spale!:) ampak bila je avantura stoletja!:) no sej sem spoznala enega fanta,pa sma bla skup (celo en mesec),sam me je dečko začel "dušit",in če bi blo po njegovo bi mi po mescu dni zgradil hišico! pa avto sem si kupla,pa postala bol samozavestna in prepričana vase,da lahko marsikaj dam skozi in se ne zlomim! hočem poveat to,da ni vse v ljubezni! ja je noro slišat,sam verjemite punce da ni vse to! pa sem jaz tud zelo čustven človek,in sem imela pomankanje ljubezni v otroštvu,sam trenutno mi prijatelstvo ful pomeni,da vem da mam ramo na kateri se zjočem,ko mi je bed! ne iščem ljubezni,ker sem tud to dala skozi!sem se zatrapala v enga tipa,pa me je skenclo,in sem spet bla na tleh! ljubezen te zadene ko to najmanj pričakuješ! :) treba je sprejeti življenje takšno kot je,z vsemi vzponi in padci,in ugotoviš,da so vsakdanje male stvari zelo lepe! npr:ko ti kolegica reče,da sn jo ful nasmejala,oz.da jo vedno nasmejem ko me vidi! tak da pozitivno naprej,pa ne si preveč želet ljubezni,ker ravno takrat ne rata!:):)

oja,zaj sn pa ga zabluzla,upam da ste me kaj razumele!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20, sej maš use prav to:)! to js isto ugotavlam in res te zadane, ko najmanj misliš, ampak anyway težko je pa useen ...
itak da bo usaka šla naprej pa prebolela, ni vrag da nebi :) ... za vse je potrebn čas, isto si mora usaka vzet čas za prebolet, ker je tut to ena faza za nadaljni korak...
:wink:
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20..točno to jaz vse počnem...gradim na svoji prihodnosti, ljubezen obojestranska pa upam da bo prišla sproti....čeprav še vmes mislim nanj, se osredotočam na sebe..in na stvari ki jih še moram pošlihtat.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

kafrca: vem da je težko,ampak pusti času čas in se prepusti toku življenja!:)

playlejdi:enako velja zate,pa verjemi da bo obojestranska ljubezen prišla!jaz tudi še včasih pomislim da tistega,ki me je po treh letih prizadel,ampak to v smislu kak nama je blo lepo,da sem z njim spoznala kaj pomeni ljubiti,ampak žal tudi kaj pomeni sovražiti!

tako da lepo: POZITIVNO NAPREJ,PA UŽIVAT V MALIH RADOSTIH ŽIVLJENJA!:)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

študentka20 napisal/-a:punce verjemte da:ko se zaprejo ena vrata,se odpre 5 novih! sam pogledat moreš malo bolje pa jih vidiš!:) lastna izkušnja!

Ja, sej to je res. Tud js se na podlagi lastnih izkušn čist strinjam s tem. Sm tud sama že enkrat dala vse to skoz, takrat sm si misnla, da se je svet podru, zdej se pa že dolg časa zavedam, da je blo to neki najbolšga, kar se mi je lahk zgodilo. Sej vem, da se bo tud tole dobr končalo, da bo nekoč spet vse okej, sam trenutno pač to bolj slabo pomaga. Pa še tok hujš je, ker se mi je še enkrat nardil isto, kot že lani ... Nikol več se nikakor ne zapletem z nobenim takim, za kterga vem, da bo slej ko prej šel. Sej zdej je drugač, midva sma itak narazn, kar me samo po seb že dost boli, to, da bo pa tok daleč stran od mene, pa vse skupi še otežuje.

Playlejdi, držim pesti za tebe, pa tud za tebe kafrca ... Hja, pa seveda za sebe, da se mi čimprej rata rešt iz te bedne situacije. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

no angel napisal/-a:

Ja, sej to je res. Tud js se na podlagi lastnih izkušn čist strinjam s tem. Sm tud sama že enkrat dala vse to skoz, takrat sm si misnla, da se je svet podru, zdej se pa že dolg časa zavedam, da je blo to neki najbolšga, kar se mi je lahk zgodilo. Sej vem, da se bo tud tole dobr končalo, da bo nekoč spet vse okej, sam trenutno pač to bolj slabo pomaga. Pa še tok hujš je, ker se mi je še enkrat nardil isto, kot že lani ... Nikol več se nikakor ne zapletem z nobenim takim, za kterga vem, da bo slej ko prej šel. Sej zdej je drugač, midva sma itak narazn, kar me samo po seb že dost boli, to, da bo pa tok daleč stran od mene, pa vse skupi še otežuje.

Playlejdi, držim pesti za tebe, pa tud za tebe kafrca ... Hja, pa seveda za sebe, da se mi čimprej rata rešt iz te bedne situacije. :)

hja sej enkrat more minat... :) ane? sej js sm bla že boljše pa me je spet prjelo, nevem a je to tak čas or what??!!

off topic: no angel dej spravma se enkrat na en drinkič (kjerkol lj al pa naši konci :P), da si mal jamrama ;) si za :P?
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

moj bivši gre pa študirat u Novo Gorico (iz Kranja) :? Pol neki drugi nasledn dan sploh u šolo ni šel... :oops: mali emo :)

Punce sam na bol obrnt :P
*roquen*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *roquen* »

Živjo!
Jaz sem mel punco vendar sva v nedeljo končala. Skupaj sva bila eno leto in petnajst dni. Bilo je čudovito in res sem mislil da bo trajalo večno, toda napake iz preteklosti so me ujele in moja princeska tega na žalost ni prenesla. :cry:
Sedaj mi je predlagala naj bova zelo dobra prijatelja kar bom poskusil tudi postati čeprav bo verjetno zelo težko. Nikakor pa je ne morem izbiti iz glave, karnaprej se spominjam trenutkov z njo, kako sva kje ležala, se dotikam predmetov katere se je zadnje dotaknila,...
Mislim da je ne bom nikoli prebolel in tudi nočem je saj sem ji dal vse kar sem imel in to zato ker sem bil prepričan da nama bo uspelo.
Ni pa mi žal niti za en trenutek le za to da nisem prej zbral poguma in ji določenih stvari priznal! Tega si ne bom nikoli odpustil in prstan ki sem ji ga dal bo vedno visel okoli mojega vratu in ostale opozarjal da sem zaseden saj sem ji obljubil večno zvestobo in čeprav tega morda ne verjame oz se je zdi neumo jo bom tudi držal!

če pa bo kdajkoli brala tole naj ve da jo LJUBIM Z VSEM SRCEM! in da ji bom VEDNO STAL OB STRANI!

Drugače pa jo prosim le odpuščanja!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Kakšne napake pa so bile, da so končale vajino vezo?

Mogoče takoj za začetek ne bi bilo dobro da se velik družita, ker je tako res ne boš prebolel.

Glede obljube, da ji boš vedno zvest pa mislim da ne bi smel tako govoriti. Ne boš zdej samo zaradi nje na vse ostale punce pozabil oz. jim niti ne boš dal priložnost da postaneta par. Nje verjetno res ne boš nikoli pozabil, prebolel pa jo boš, samo čas potrebuješ. :)
Zaklenjeno