bubabiba napisal/-a:Hmm..ja verjamem, da hočeš pomagat naštepančkom samo te psi bodo tako ali tako umrli..če ne tam pa pri tebi, ko ga boš kupila..tak pes je še preden se sploh skoti obsojen na propad..tako je. In res ne bomo izkoreninili šteparstva, če bomo kupovali pri teh ljudeh..ker za njih to pomeni večji zagon za proizvod novih mladičev..meni se to gravža ampak tako pač je. Če bi vsi nehali kupovati te mladičke, potem bi tudi šteparji najbš nehali delovat, ker pač ne bi imeli komu za prodat. In, ja ti ko "rešiš" enega mladička s tem ,da ga kupiš v trgovnii v Italiji kot si ti rekla, takoj za njim že naslednjo uro dajo v tisto kletko drugega..kaj bo pa z unim? Tistega pa ne boš mogla rešit..to je začaran krog, če tako delaš, prosim razumite to. Jaz vajo poskušam razumet ampak vsakič vidim tudi ta začaran korg, ki se v takem primeu dogaja zato..
potem takem bi jih v določenem času recmo pomoje kr kšne pa rsto po sloveniji letelo v prepade?
Bubabiba, tega se je treba zakonsko lotiti, drugače, ne na škodo psov, ampak na škodo šteperjev.Jst dobro vem da je naša država glede protimučiteljskih zakonov res totalen drek, mogoče je pa tud to res da se noben ne zavzame za živali.Recimo če izpostavim Močilnikovo Mileno, ma ona bi dušo dala za tiste pse, četudi njeno rananje ni blo le najboljše, hotela je le pomagat psom jim nudit dom, sicer bolj slab, ampak glede ljubezni nebi dvomila.A država jo je proglasila ko tahuj zločinko

Jst se pač ne morem strinjat da se na podlagi tega da se šteperjem ne jemlje psov, pse ubija.Mimo tega enostavno ne morem, četudi recimo nebi kupila psa, kot sm že rekla, vseeno pa mi je hudo.