Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

men pa njihova črna barvica za oči ni odgovarjala...drugač pa laki lip glossi maskara so pa zakon
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

a je katera probala zelen svinčnik za oči?!? ...dons sm ga gledala, pa ga rajš nisem kupla, ker ne prenašam kakšnih zmazkov okol oči... tko, da me zanima kvaliteta...
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Js mam od Essence eno tekočino za mejkap z oči odstranjevat, aceton in barvico za oči in sm z vsem ful zadovoljna. Sem pa enkrat kupla senčko za oči pa je bla ful podn. Maskaro pa po pravic povedan ne upam kupt, ker zmer k sm kupla kšno pocen je bla tod ful zanč, tko da raj dam od kšne druge firme tm do 15 eurov in sm zmer zadovoljna. Jo ma pa moja sestra in ji odgovarja k jo skoz kupuje.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Vermilion napisal/-a:a je katera probala zelen svinčnik za oči?!? ...dons sm ga gledala, pa ga rajš nisem kupla, ker ne prenašam kakšnih zmazkov okol oči... tko, da me zanima kvaliteta...

men je ful dobr... res je d je n konc dneva (po 12 urah) mogoče mal zmazan, sam men je božanski - mam že druzga :D
eevicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Župečja vas 1/f

Neprebrana objava Napisal/-a eevicaa »

jaz mam od essence odstranjevalec laka okrog nohtov v svinčniku. pa je super zadeva.lepo diši pa vse dol gre kaj se okoli namažeš :lol:

drugače pa ma tudi druge stvari super. morem še kupit kaj in sprobat.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

prav moram napisati, ker sem čist navdušena... :)

dnes sem kupila puderček opd essence, tisto penico, ki po pakiranju precej spominja na dmm opd maybelinea :)

v bistvu zato, ker je bil dmm vedno zelo uporaben korektorček, jz mam pa trnutno nek čudne izbruh mozoljev in sem rabila nekaj kar bi prekrivalo, in ker dmma ni blo sem vzela toto essence zadevico...

in seveda jaz kot jaz, moram vsako stvar sprobati takoj ko najdem kaj časa za njo sem si puderček že napacala na celoten obraz...

malo me je blo strah, kak bo z mazljivostjo (vseeno, ponavadi ne kupujem pudrov za dobre 3 evre) in kak fejst bo poudaril mojo super-suho kožo...

ampak presenečenje presenečenje... sklepam da je pudrček precej silikonski, kajti mazljivost je pesmica, ne vem če sem že mela puder, ki bi se tak lepo razmazal in dajal tak žameten občutek na koži...:)

prekrivnost je super, tudi luskic na koži ne ustvari, prav tako ne poudari por (no edino na nosku je mao kriza, ampak glede na to kak fejst sem trenutno prehlajena je to itaq pri vsakem pudru tak)

ok, čutim da sem napudrana malo bolj kot pri mojem ljubčku wonder finish od maybellinea, za obstojnost še tud ne vem povedati kak pa kaj bo...

ampak, za začetek sem več kot prijetno presenečenea... danes gre ven z menoj in če bo zdržal takdolgo kot jaz sem zaljubljena! :)

edini problem je v zbiri odtenkov... na voljo so samo trije, dva sta se mi zdela dokaj temna najsvetlejši je pa kot nareti za moj svetel obraz :)

jupi..
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Dans sm si pa kupla njihovo maskaro Multi Action.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

une palčke za odstranjevanje ličila so res kvalitetne! brez njih ne morem več
Uporabniški avatar
lara23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a lara23 »

Nita* napisal/-a:zelo sem zadovolna z črno barvico in tistim trdilcem nohtov :D druga pa še nisem sprobala :oops:

kako se pa imenuje ta trdilec nohtov?
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a swinga »

***PINKYCA*** napisal/-a:une palčke za odstranjevanje ličila so res kvalitetne! brez njih ne morem več

A jih morš mogoče prelomt na pol pa so take rumene?
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a swinga »

Aloha napisal/-a:Js mam čistilne robčke za mejkap dol dejat, čist pocen, mejhni, praktični, pa res mi usako maskaro zlo lepo in hit dol spucajo. :zustimm:

Js jih pa uporabm k se mi zvečer s čistilnim mlekom ne da pucat make-upa dol in nasledn dan mam ful mehko kožo (k dojenčkova) :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

swinga napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Js mam čistilne robčke za mejkap dol dejat, čist pocen, mejhni, praktični, pa res mi usako maskaro zlo lepo in hit dol spucajo. :zustimm:

Js jih pa uporabm k se mi zvečer s čistilnim mlekom ne da pucat make-upa dol in nasledn dan mam ful mehko kožo (k dojenčkova) :lol:

jst pa po kakih zurkah,ko res nism sposobna tonik in cistilno mleko na vatko spravljat :D pa ta robck vzamem in ful fajn in ful hitr kozo spuca.. :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^ Men pa po vseh teh robčkih za čiščenje MU pol zateguje ksiht na fertik :roll:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

po novem majo essence tut v drogerijah beauty world (celje planet tuš)-ne bo mi treba več v lj, jeeee
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Odgovori