Kmetija
mogla bi bit v usak u svoji kajži, ločena od drugih, sam sta pršla v bajto jest, pa še punce so jima nosle hrano.
jst sm skoz mislna d jima bodo pustil dvobojevt se, pol pa d bodo oba puslal dam, sam so se delal k d ne bi kršla pravil. poleg tega je pa jurij kršu pravila že k je povedu d bo izzval tega, kr kol je že
jst sm skoz mislna d jima bodo pustil dvobojevt se, pol pa d bodo oba puslal dam, sam so se delal k d ne bi kršla pravil. poleg tega je pa jurij kršu pravila že k je povedu d bo izzval tega, kr kol je že
Men je biw pa Jurij ful vredi skoz, on je realen, pač za sebe morš gledat pa previden bit na vsakem koraku.. medtem, ko so mi Simon, Daša (na njo imam že alergijo) .. no ok, Biljana je še ok, samo ko so pa vsi trije skupaj je pa kot štala, dobesedno... Ja pa ti trije mušketirji grejo eno bogo kravco jahat.. BRAVO, vsaka čast.
Kar se v tej oddaji kaže je, da niso vedno kmeti tisti, ki so neumni pa neolikani pa ne vem kaj še.. ampak imajo eni čisto "kultivirani" ljudje dosti za pomest pred svojim pragom! ..ali pa v glavi, kakor hočete.
Kar se v tej oddaji kaže je, da niso vedno kmeti tisti, ki so neumni pa neolikani pa ne vem kaj še.. ampak imajo eni čisto "kultivirani" ljudje dosti za pomest pred svojim pragom! ..ali pa v glavi, kakor hočete.
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
jem meso. da bi pa morala ubit sama žival za to, da bi jo pol pojedla...no v tem primeru bi ratala vegetarijanka. rečte mi prpa, ampak mislim da nas je večina takih.
drgač pa sam čakam, da se zbudijo društva za zaščito živali, ker prenašanje klanja po tv po moje glih ne spada med običajne tv teme...s tem so se mi totalno zasrali.
drgač pa sam čakam, da se zbudijo društva za zaščito živali, ker prenašanje klanja po tv po moje glih ne spada med običajne tv teme...s tem so se mi totalno zasrali.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Mahagonij napisal/-a:Mah ne...sam ni mi pa klanje ena taka stvar, da bi se zvecer s kokicami pred TV usedu da jo gledam.
evo, to lahko jaz tui recem.
Da ne more clovek 2 mesca brez mesa zdrzat pa tud ne morm verjet! Samo zato, da se nardi "show" na tvju

I love SISLEY& RW
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
sAdie napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Mah ne...sam ni mi pa klanje ena taka stvar, da bi se zvecer s kokicami pred TV usedu da jo gledam.
evo, to lahko jaz tui recem.
Da ne more clovek 2 mesca brez mesa zdrzat pa tud ne morm verjet! Samo zato, da se nardi "show" na tvjubolano...boknedai, da zajcu ena taca sfali...ker pol pa bom kr znorela!
se strinjam!kar so nardil je ogabno!in ogaben je poptv da to snema!
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
Mahagonij napisal/-a:Govorite, kot da gre za neko mosko zaroto, da zmagajo tipi ponavad.
Poln forum izjav: "men je pa Peter ful fajni, una Maja je pa taka prasica kok je ne morem vidt".
Chris Rock: "Everybody loves white women....except other white women."
hihi ti kr neki bluziš....sam če bota pa biljana pa daša v finalu...to pa kr tumač ej. brezveze. te dve babe neumne
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...