No v glanem ...Pred kratkim me je moja cimra, s katero stanujeva skupaj že 3leta zelo šokirala in sicer v negativnem smislu. (živim v študentu). Namreč, govorila mi je oz. mi govori, da ima fanta iz Kanade. V glavenem ta se je šolal na eni zelo priznani ameriški univerzi in sedaj kao dela v eni znani svetovni organizaciji. Je baje kar na nekem višjem delovnem mestu in to takoj po faksu. Pa tut ona je kao že not zaposlena. In bila je celo poletje tam. V glavnem ona ima od tega njenga fanta slike obešene na steni. Sicer meni so se slike zdele zelo profesionalno narejene, pa vseeno se nisem ukvarjala z njenimi zgodbicami in s tem kaj ima ona obešeno na steni in v okvriju. Pa pride zadnič moja kolegica k meni in gleda njene slike in pravi, da se ji zdi ful znan tisti njen fant. In potem ugotoviva, da je to en igralec iz ene zelo znane ameriške nanizanke. V glavnem potem še malo brskava po netu najdeva točno tiste slike ko jih ima ona razvite in nalepljene na steni, tudi na netu. Mislim, mene bi kmal kap.

se opravičujem, ker je tako bol zmedeno napisano, a upam, da boste dojeli bistvo tega posta. V glavnem zanima me, če ima katero kake podobčne izkušnje oz. kaj mislite zakaj se tako obnaša.
hvala