Čevlji
urszika napisal/-a:chiqqa kok pa plačuješ na ebayu za škornje če smem vprašat?
jz sm za tele dala, če pogledam s poštnino vred..40€..s tem da sm še nekej eurou dala eni k mi jih je zrihtala ker jz nimam kartice

aja predvidevam da tisti zgori nimajo tok velke petr spet..ampk so lepi..redki k so mi ušeč pa so na špico :p
-
- Sramežljivka
Zdravo! Nekaj me zanima..mogoce ste ze pisale o tem, ampak res se mi ne da brati za nazaj.
No, a ste slisale (gotovo ste) za trgovino DEICHMANN (najvecji prodajalec obutve v Evropi)? Nekaj casa nazaj se je njihov katalog dobilo skupaj s casopisom NOVA. Nekatere njihove cevlje reklamirajo Pussycat Dolls.
Mene zanima, ce je ta trgovina res v Lj na Dunajski22 (tako pise na njihovi spletni strani) in ce mi lahko poveste, kje naj bi to bilo . Hvala ful!!!
www.deichmann.si
No, a ste slisale (gotovo ste) za trgovino DEICHMANN (najvecji prodajalec obutve v Evropi)? Nekaj casa nazaj se je njihov katalog dobilo skupaj s casopisom NOVA. Nekatere njihove cevlje reklamirajo Pussycat Dolls.
Mene zanima, ce je ta trgovina res v Lj na Dunajski22 (tako pise na njihovi spletni strani) in ce mi lahko poveste, kje naj bi to bilo . Hvala ful!!!
www.deichmann.si
Oj, ful me zanima kje pri nas prodajajo Ugg boots in koliko je cena ???
izbris ... prevelika slika
izbris ... prevelika slika
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
rabim pomoč: želim elegantne črne škornje ( usnjene), z uno cigaret petko in okrogle ( to kar se je lani nosilo). a jih je katera kje vidla? dala sm čez deichmanna, jellota, peko, turboshuh, bato...edin v alpini so mel podobne, a rahlo špičaste in so me tiščal. kje bi jih dobila??
hvala za pomoč
hvala za pomoč
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...