Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
just*girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just*girl »

jz sm pa jokala, obupovala nad ljubeznijo...misla da ne bom nikol prebolela.
Potlej mi je pa z nebes priletu angelček, ob katerem sedaj spoznavam, kako me bivši dejansko sploh ni biu vreden, kaj sploh je ljubezen, kako se človeka res spoštuje :wink:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ful lepo :) no jaz tega se nisem dozivela, ker moj bivsi je ful grdo z mano delal... poklicu me ni nikol da bi me vprasu kako sem, kaj delam, vedno so bli vsi pomembnejsi od mene, jz sm bla pac vedno na zadnjem mestu, nikol mi ni reku da me ima rad... rada bi pač enkrat dozivela kako je ce te ima nekdo zares rad :(
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

midva nisva hodila...ampak sva se ful družla pa potem čez čas bila skupaj...in mi je bilo ful težko..vendar sem zdaj čez vikend ful premišljevala in ugotovila, da pogrešam prijateljstvo z njim...tisto prijateljstvo, ko sva bla oba nevtralna...ko ni blo še ničesar med nama... bom ga nekako že prizadela...moja napaka je bila tud, da sem se prehitro navezala...brez da bi se prej prepričala če je kaj šans al ne, z njegove pa ni blo prav da me je zavajal. Vendar naj bo, nikogar ne moreš silit, da te ima nazaj rad. Bi pa rada bila naprej prijateljica z njim.

Sicer mu še nisem povedala...vendar mu nameravam...ne bom mu jaz tečnarila, vendar če se mu kaka kava zalušta, pa kar naj pokliče.

Mislite, da sem se prav odločila?
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

Zakaj bi potrebovala njegovo prijateljstvo, ce te je zavajal?
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Rhea napisal/-a:Zakaj bi potrebovala njegovo prijateljstvo, ce te je zavajal?

Midva sva bla prijatelja...ni glumil pa nič..ko sva bla skupaj...one night stand...sva se tud zmenla za to, vendar sva potem naprej se še bolj privlačila pa si to tudi povedala itd...in se je zgodilo drugič, potem pa ne več...in je pri tem ostalo..jaz pa sem se medtem zatreskala...vendar mi je zaradi tega bv odvreč prijateljstvo...ker če pač ni obojestransko, še ne pomeni, da potem ne moreva biti kolega...saj je drugače dobra oseba.

Sam me zanima, če bo tako bolje prebolet...ker mi je zaj vse prav čudno da se nič ne slišiva...saj nisva hodila itd.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz bi ti svetovala, da najprej preboli, potem pa kavica. Ker, no, predstavljaj si, kako bi se pocutila, ce bi ti on kot prijatelj razlagal o zadnjem seksualnem podvigu z neko decvo. Bi mu bila sposobna v takem primeru dajat objektivne nasvete? Te ne bi grabilo ljubosumje vsaj malcek?
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Rhea napisal/-a:Jaz bi ti svetovala, da najprej preboli, potem pa kavica. Ker, no, predstavljaj si, kako bi se pocutila, ce bi ti on kot prijatelj razlagal o zadnjem seksualnem podvigu z neko decvo. Bi mu bila sposobna v takem primeru dajat objektivne nasvete? Te ne bi grabilo ljubosumje vsaj malcek?

Tega mi nebi razlagal, ker mi do zdaj ni, se nisva o tem pogovarjala..taka zaupna prijatelja nisva o privat stvareh...pa tudi mislim da mi v bodoče nebi, ker bi vedel, da sem vseeno nekaj do njega čutila.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Hmnja. Ne vem, jaz se zmeraj ostajam pri "Najprej preboli...".

Na tvojem mestu bi si jaz odgovorila na vprasanje "Zakaj on ni primeren partner zame?". Ko si na to odgovoris in ko te odgovor dejansko "zadane", bo prebolevanje mimo tik-tak.

Kdaj sta se pa nazadnje slisala? Na kaksen nacin sta se poslovila?
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Rhea napisal/-a:Hmnja. Ne vem, jaz se zmeraj ostajam pri "Najprej preboli...".

Na tvojem mestu bi si jaz odgovorila na vprasanje "Zakaj on ni primeren partner zame?". Ko si na to odgovoris in ko te odgovor dejansko "zadane", bo prebolevanje mimo tik-tak.

Kdaj sta se pa nazadnje slisala? Na kaksen nacin sta se poslovila?

Saj maš delno prav...vendar sem cel vikend premišljevala...in sem ugotovila, da mi manjka prijateljstvo z njim..o tem kako sva bla skupaj nisem preveč premišljevala. Nevem, nočem biti z nikomer skregana...ostaneva prijatelja, čeprav nebo več enako kot je blo.

Nazadnje sva se slišava v četrtek, ko sva prišla do tega "konca" in mi je napisal, da ni nujno da zdaj postaneva tujca. Pa sem mu napisala, da rabim nekaj časa... in se tako nisva slišala par dni.
Od takrat sem vsak dan v službi, s prijatelji...da nisem doma, da ne premišjujem...in mi gre zaenkrat dobro...
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Aja, no, glede na to, da si mu ti rekla, da potrebujes nekaj casa za premislek, je pa potem pomoje na tebi tisto povabilce na kavo.

Ce se pocutis dovolj uredu za kofetkanje z njim, pa kar kontaktiraj. :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js sm čist iz sebe ... sej se zavedam, da sma šla narazn in da to pomeni da je med nama konc, ampak vseen sm mogoč še mal upala in celo verjela, da pa bi lahk še kdaj kej blo, če ne zdej, pa čez par mescev, pol leta ... Bla je vsaj neka tolažba. Zdej pa nimam več tega (čeprav neumnega) upanja, nč več nimam. Zdej vem, da nikdar več nč ne bo. Ne če par mescev, ne čez pol leta, konc je za zmeri. Mogoče je to dobr (najbrž je no), ampak boli pa vseen bolj kot je prej. Ful bolj. Nism si predstavljala, da bo lahk tk. In zdej se sprašujem, kdaj bo to minilo? 2 mesca je od tega, kar nisma več skup, pa sm spet na začetku oz. še na slabšem. Nej se že enkrat to konča ... Kak dolgo bom še mogla živet s tem?! Kak me boli zdej, ko vem, da ga niti videvala ne bom več (ja, sej vem, da je dolgoročno gledano to bolše, sam vseen) ... Da ga ne bo več tle ... O matr, da je lahk tk hudo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Rhea napisal/-a:Aja, no, glede na to, da si mu ti rekla, da potrebujes nekaj casa za premislek, je pa potem pomoje na tebi tisto povabilce na kavo.

Ce se pocutis dovolj uredu za kofetkanje z njim, pa kar kontaktiraj. :wink:

Ja, ampak sem mu rekla, da nebom pritiskala nanj in da bom sprejela njegovo odločitev, sva pa naprej lahko kolega...če se mu kdaj kaka kavca zalušta, me naj pokliče...jaz ga gnjavla nebom. Dala sem mu na znanje, da sem pripravljena it na kaki coffee...ampak prosila pa težila pa mu nebom. Naj se kar sam odloči. Jaz bom pa šla s svojim lajfom naprej... Če ni namenjeno, potem ni...silit se je bv.

No angel...a sta se kaj slišala pa videla od takrat, ko sta šla narazen? A je še prebolevanje vedno enako kot je blo? Včasih je enako hudo, čeprav ni kontaktov...ko nekoga maš rad...ni nujno da se tudi vidita. Vem kako sem jaz bla pred časom..ko se nisva 3 mesece slišala, pa videla...pa je blo povsem enako...me je pa čez čas minilo, ko sem spoznala tega...in sva se razumela kot prijatelja, in me je spravljal v smeh. Sam se pa zdaj pri tem nasrala, da so se prebudila čustva in ni obojestransko.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ V bistvu se skoz videvama, ker je moj sošolc na faksu ... Sicer se nč ne menma al pa kej, sam pozdravma se, pa še to bolj tk ... Sma se pa vmes 2x slišala na msnju. Enkrat je on mene kliknu, zdej tadrugič je blo pa včeri, ko sm js njega. Kaka budala! Sm rabla neko potrdilo, da je res DOKONČNO konc (ne, mi ni blo to že prej jasno, res sm pametna). In sm ga tud dobla. Namreč zvedla sm, da gre februarja za pol leta v tujino. In to na drugo stran sveta. Zdej je jasno, da ni več šans. Pa sej vem, da ni to taglavni razlog. Ampak vseen je zdej še tok hujš.

Drugač pa, ta tvoj ... to je tisti, o kterem si pisala v temi "kako naj mu povem" (al kk je že blo naslov), ane? Torej se ni dobr izteklo ... :( To prebolevanje je neki najbolj bednega na svetu no. Ko ful boli, pa se zavedaš, da se lahk ta neznosna bolečina vleče še tedne, mesece ... In karkoli nardiš, nč drugega ne pomaga kot čas, sam težko je pa čakat, da bo končno že mal bolš.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Uf, to pa ni prijetno, če se skoz videvata...je še tolko hujše, ko vidiš kaj dela, s kom se meni. A te on tud kaj gleda al pa ignorira? In kaj ti je povedal, da je zdaj dokončno? Mogoče pa bo to pomagalo, da bo odšel v tujino... Jaz vedno trdim, da se vse zgodi z razlogom. Če nama to ni blo namenjeno, nama Bog pripravlja nekaj boljšega...čeprav sem razočarana nad bogom, ker vedno moram prebolevat...nobenkrat še ni blo sreče.

Ja to je tisti, o katerem sem pisala v temi "kako naj mu povem"...tud pri meni je konec, vendar sem se odločila da bova prijatla, če se mu kdaj zalušta kava, me naj pokliče, jaz njemu težila nebom...videla se že nisva od takrat, ko sva bla nazadnje skupaj... Bom videla kakšen bo odgovor, če hoče ohraniti prijateljstvo, kot je blo pred tem, ko sva bla skupaj..al pa da bova sam znanca. Trenutno se počutim dobro, zaenkrat se je jokanje ustavilo. Zanima me kako bo, ko se bova spet videla. Svoja čustva sem mu izlila, ni kaj dosti komentiral...tako da, bv se silit v njega...bom samo še bolj najebala... Res si želim biti z njim, ampak če me noče, pa ga hočem prebolet...ker je bv jokat za nekom, ki mu ni mar za kaj več kot za seks.
Sama sebi se čudim, da se počutim dokaj dobro..vendar me je strah, da se bo v meni nabiralo, in se bom ponovno strla...še posebej če se bova kaj videla.

Tako je na žalost ja..zaljubiš se v sekundi, prebolevaš pa lahko leta... :(
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Hja, to zna bit kr zahrbtno, veš. Mislim to, ko se neki časa kr dobr počutiš pa tk ... Sej pri men je blo tud tak, da sm bla neki časa čist okej, sm si misnla "fajn, zdej gre pa na boljše", ampak potem pa kr naenkrat spet isto nazaj. So trenutki, ko ti je vseeno, pol pa pridejo trenutki, ko se ti zdi da je konec sveta. In ko že misliš, da je tahujše mimo ... Here we go again. Sicer ti ful želim, da bi to stanje, v kterem si zdej, trajalo še naprej dokler ga ne bi dokončno pozabla, sam se bojim, da bo isto kot pri men. :? Sej taka nihanja so najbrž neki običajnega. Sam to da bi se vidva še vidla kej ... misliš da je to pametna ideja? Pri men se ni obrestovalo, ko sm ga vidla, je blo še slabš. Ko sm ga slišala, isto. Pomoje je najbolš da ga zaenkrat čist izbrišeš iz svojga življenja. Dolgoročno se bo najbolj obrestovalo. To je ful težko, tud men je težko nardit to isto stvar, ampak je edini način, razn če te doleti taka sreča, da ostaneta kolega, pa kr naenkrat ugotoviš da res ne čutiš do njega nič več kot sam prijateljstvo. Sam če pa tega ne boš ugotovila, zna bit pa še veeeelik hujše.
Js sm pa res taka budala. Sm misnla, da ko bom dokončno jasno vedla da ni več možnosti za naju, bo bolš, ga bom lahk zares začela pozablat. Ja, seveda! Zdej zvem da gre bedak na jeb**o Kitajsko in sm spet tam, kjer sm bla 2 mesca nazaj. Sej vem, to je dobr za mene, da gre in ga ne bom vidla, ampak je pa zdej tud jasno, da je ta zgodba 4ever zaklučena. S tem se mi je pa precej težje sprijaznit, kot sm misnla da se mi bo.
Aja, kdaj sta se pa vidva nazadnje vidla? A to ko si mu povedla kak čutiš do njega, si mu v živo al ...?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Zaklenjeno