anoyel napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:....
A pri tebi(oz. drugih zenskah) je inteligenca kak pomemben kriterij? Dvomim da sploh ves kaj inteligenca je.
a ti pa moraš vedno podati takšne sarkastične, že skoraj na meji žlehtobe, komentarje? če meniš, da deklina ne ve kaj inteligenca pomeni spodaj podajam razlago, da bomo ja vse dekline vedele kaj inteligenca sploh je. da ne boš rekel, da je ženskam inteligenca španska vas.
inteligenca -e ž (e) 1. nadarjenost za umske dejavnosti: za
tako delo je potrebna velika inteligenca;
s hitro rešitvijo problema je izpričala
svojo inteligenco; izredna, naravna
inteligenca; pomanjkanje, preizkus
inteligence / s svojo inteligenco je takoj
dojel, za kaj gre bistroumnostjo, bistrostjo
2. sloj inteligentov, inteligenti: nove ideje
so se med inteligenco hitro razširile;
napredna inteligenca; velik del
inteligence se je pridružil nastajajočemu
gibanju / humanistična in tehnična
inteligenca
uuuuu, ce mas ze slovar v roki si poglej se besedo sarkazem. Zna bit koristno. :3
Zakaj ta debata o inteligenci?
Zato ker me je poklicala in me prosila, da bi vas prepricam, da jo nehate slatat. To je popularno pocetje, ker si ful bl plemenit clovk, ce presojas nekoga glede na inteligenco namest glede na joske. Folk misl, da mu je inteligenca pomembn kriterij, a temu ni tako. Je faktor, ker nihce seveda ne bi imel partnerja, ki je konkretno bl zabit od njih ampak zenskam je vsaj ducat drugih stvari pomembnejsih od inteligence.
Trik je v tem:
Vsi mislimo, da smo pametni in da mamo prav. In zato vsi mislimo, da so nasi pogledi na svet in prepricanje kaksne stvari so in kaksne bi morale bit, pametni. Iscemo osebo s katero se razumemo, torej s katero imamo priblizno iste poglede na stvari. In ker si ta oseba deli z nami te (za nas pametne) poglede na svet, tudi njega dojemate kot pametnega oz. inteligentnega. Najbrz vse dojemate svojega lubija kot pametnega in inteligentnega. Mora bit zato ker vam je inteligenca pomembna ane?
Realnost je, da je nemogoce da vas vsaj nekaj nima podpovprecno inteligentnih tipov. Okol polovica, ce smo natancnejsi

.
Tko da lahk bi se nehal opletat s temi pojmi. Kaj te je strah, da si kej manj spostovanja vredna oseba, ce priznas, da ti je visoka inteligenca na tipu bolj priboljsek? Mene osebno bmk, ce zenska ni tok pametna kot jst, dokler ni zabita, da je morece, k ji je treba vse razlozit. Ni mi nek posebn rajc, ce je pametna. Je lepo, za bonus.
Inteligenca je mera sposobnosti(kapacitete) razumevanja in ucenja. Definicija na vrhu je precej slaba, ker uporablja se bolj zamotan pojem "nadarjenost".
Druga stvar...o cem se gre tema? O seznamu kriterijev; ce jim zenska ne ustreza ne postane punca. Tema se NE gre o seznamu kriterijev, ki ce jim ustrezas postanes punca.
Da bo razlika jasnejsa: ustrezanje tem kriterijem je POTREBEN pogoj, ne pa ZADOSTEN za to da si z njim. Torej to ni cel seznam kriterijev, ki jih ima, ampak pac ene par na katerih lahko odletis(predvsem taki ki so dost crnobeli). Torej ko jst al pa jowko narediva seznam, kjer so same fizicne lastnosti, se ne pomeni da nimava kriterijev tut glede drugih stvari.
Zato se mi zdi skrajno debilno, ta posmeh, ces da mu je vseeno kok je pametna pa kak karakter ma. Absurbnost je se vecja v vzporednem vesolju, kjer je naslov "Kakih avtov ne bi nikoli kupili".
Jowko: jst ne bi nikol kupu rdecga avta al pa enga s tremi vrati
Koza: aahaha ocitno ti je vseen kak motor je v havbi. zihr mas doma gare k majo 50 konjev
Za pokoro za tako obnasanje zmolite pred spanjem 2 ocenasa, pred tem pa se bogecu priporocite za manj celulita(pa kaka zahvala, da nas je tipe naredu take, da nas bolj zanima vasa rit, kot pa vasa sposobnost deduktivnega sklepanja).