ja ostalim je pa res zamankovalo glasu... Amy Winehouse je pa bla poglavje zase pri svojem petju (beri: momljanju)
okej nisi edina k se ti je to zgodl js sm se prou smejala k sm zvedla d je tip!!Eileen napisal/-a:Ko sem prvič vidla tega Billa, sem mislila, da je baba...Lahko bi bil komot ženska, pa ne bi nikoli rekla, da zgleda kot moški. Upam, da nisem katere s tem užalila, a ne morem si pomagat...take poteze obraza ima.
x-sarch-x napisal/-a:res pa d nimajo muske za mal starejšo populacijo ampak tja to 16 let čeprou se najdejo tud izjeme!!
ghotic girl napisal/-a:Ta tanov komad "1000 Meere" je pa res eden izmed boljših... pa ne zaradi melodije, ampak zaradi samega besedila, ki se te res dotakne!
ghotic_girl napisal/-a:Pa glede tega izgleda, k nekateri pravite da ful grozn zgledajo (in oh in sploh)... jst bi samo to rekla, da mi je pri njih ravno ta vizualni stil še najbolj všeč! To da ima vokalist Bill en svoj poseben stil se mu šteje prej kot pozitivno kot negativno lastnost. Oni so glih zaradi tega vizualnega stila postali taka senzacija, ker s tem kažejo določeno unikatnost. Hvala bogu da niso nek polizan pop band, kjer sploh ne veš več kdo koga kopira.