jowko napisal/-a:
Nekatere pišete kakor da boste s tisto osebo cel življenje...
mislm kaj je zj kle narobe oz nemogoce?!?!
razmazena_maca napisal/-a:bi verjela. seksi bejbo najt dejansko sploh ni tak probem, če v kriterijih ne zavzameš niti eno lastnost duhajowko napisal/-a:
In nisem zahteven tip nasploh!čeprav glede na stavčne oblike, ki si jih sposoben tvoriti, tudi tvoje prej omenjene sposobnosti niso neki presežki. v bistvu se mi smiliš. in tvoja punca tudi no. in če jih imaš res toliko, da se jih kar otepavaš, zakaj čas zabluziš tu gor?
kot moški si na ženskem forumu in povrh vsega klatiš neumnosti - no, tudi za to se mi slimiš.
inaa napisal/-a:jowko napisal/-a:
Nekatere pišete kakor da boste s tisto osebo cel življenje...
mislm kaj je zj kle narobe oz nemogoce?!?!
Aaaa quality problem...to pa je zavidanja vredn problem.jowko napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:haha, ce jst prov vem jowkotu ne gre niti slucajno slabo
zase pa tut mislim da sm mlad, lep in nevaren. Pa skromen. :>
Jah zaenkrat res ne gre slabo...Problemi nastanejo, ko ne veš katero izbrati
Faaak, a zato majo moji geek kolegi tok hude zenske, polapismenjaki jih pa nimajo?!razmazena_maca napisal/-a:čeprav glede na stavčne oblike, ki si jih sposoben tvoriti, tudi tvoje prej omenjene sposobnosti niso neki presežki. v bistvu se mi smiliš. in tvoja punca tudi no.
Jochie napisal/-a:Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a:jowko, imam občutek, da mora tvoje dekle imeti veliko celulita v glavi! kako se spopadaš s to zadevo?
Jaz sem dobila obcutek, da se mu to ne zdi prevelik problem. (mozno, da se motim)
verjetno zato, ker ima on strije....v glavi!
A pri tebi(oz. drugih zenskah) je inteligenca kak pomemben kriterij? Dvomim da sploh ves kaj inteligenca je.Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a:Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a:jowko, imam občutek, da mora tvoje dekle imeti veliko celulita v glavi! kako se spopadaš s to zadevo?
Jaz sem dobila obcutek, da se mu to ne zdi prevelik problem. (mozno, da se motim)
verjetno zato, ker ima on strije....v glavi!
Nope, Jochie, tega pa nisem rekla.Rekla sem samo, da je mozno, da ne daje velike teze kriteriju inteligence. (Mogoce je pa to razlog, da ima toliko izbire
)
Mahagonij napisal/-a:....
A pri tebi(oz. drugih zenskah) je inteligenca kak pomemben kriterij? Dvomim da sploh ves kaj inteligenca je.