jowko napisal/-a:Mam punco, ki ustreza mojim kriterijem. Pred kratkim sm spoznal punco, ki je tudi zelo uredu in celo za odtenek bolj simpatična...
Problem je, ker je zelo malo takih punc in zato je včasih vredno dobro premisliti.
Da imam kriterije premile se pa ne morem strinjati...
ko sem tole prebrala sem sprva hotela že vprašati kakšni pa so ti tvoji kriteriji. pa sem lepo preletela celotno temo, kjer je skoraj vsak drugi post bil namenjen komentiranju (kar me sploh ne čudi glede na vsebino) spodnjega seznama:
jowko napisal/-a:Pravila:
1. Ko ženske še dobr ne poznam:
- ne sme bit predebela niti presuha
- imeti mora vsaj košarico B
- Imeti mora riti (dugače je kot tip)
- oblačiti se mora eleganto, in čim bolj v živih barvah (čim manj črne,sive)
- čima manj make up-a
- čim več zob in naj bodo kolikor toliko beli
- lasje daljše od ramen (barva ni pomembna)
- čim manj celulita in strij
- ne sme kaditi
2. Ko osebo malo bolje poznam:
- ne sme se preveč krohotati
- ne sme bit naivna
- ne maram sramežljivih
- čim manj pljuvat ko govori
- čim manj krilit z rokami
- ne sme kadit, sm to že omenu?
- flirtanje odpade
3. Ko osebo dobro poznam:
- ne sme misliti samo nase
- mora biti pozorna
- kuhati kokr tok, da nism lačn
- skrbeti za higieno, spodaj obrita (obvezno)
- rada sexati
zmotila sta me pa predvsem tale dva dela:
-
čim manj celulita in strij (če tega ne vidim na prvi pogled, jo probam to čimprej vprašat) - ti to resno? ti dejansko žensko vprašaš "
čuj ti, a ti imaš celulit in strije, ker jaz tega ne vidim?" ti si sodeč po tem že začutil kakšno zaušnico..
-
kuhati kokr tok, da nism lačn =) a ti pa ne znaš sam zavihati rokave in si pripraviti nekaj za jest, da ne boš lačen? mislim tale del tvojega kriterija je preprosto rečeno podpiranje lenobe.
pa še:
jowko napisal/-a: Pred kratkim sm spoznal punco, ki je tudi zelo uredu in celo za odtenek bolj simpatična...
če bi ti imel oči samo za svoje dekle, za katero mimogrede trdiš, da ustreza tvojim kriterijem, ne bi še tukaj nalašč dodal, da pa si spoznal dekle, ki pa je celo bolj lušna/simpatična od tvojega dekleta. namreč, ko si dejansko zaljubljen ti je najbolj simpatičen ravno tvoj partner in ne oseba, ki si jo ravno spoznal.