Držanje za roke
Midva se pa ne drživa za roke prav pogosto. Včasih malo,za nekaj časa.
Kaj pa vem...Včasih paše,ampak načeloma mi pa ni fino skoz se neki za roke držat in njemu isto. Nisem več 15 stara.
Sploh mi je blo na morju bedno,čisto vsi od 13-90 se držijo za roke,pa dvomim da se doma tud ves čas,ampak očitno si pridejo na morje pokazat kako se imajo radi. Midva se apriori nisva držala takrat,haha
Kaj pa vem...Včasih paše,ampak načeloma mi pa ni fino skoz se neki za roke držat in njemu isto. Nisem več 15 stara.
Sploh mi je blo na morju bedno,čisto vsi od 13-90 se držijo za roke,pa dvomim da se doma tud ves čas,ampak očitno si pridejo na morje pokazat kako se imajo radi. Midva se apriori nisva držala takrat,haha

Midva se tudi ne držima za roke pogosto. Meni se zdi malo otročje po tolikih letih zveze, samo včasih, ko sm kej žalostna ali v kakšen stresu, šoku ga primem za rokco, da vem da nism čist sama v problemih.
Držanje za rokce je drgač bolj njegov teritorij.. včasih se kr spomni iz lepega mira, pa me prime, pa sploh ne spusti
.... mislim.... včasih majčkeno nadležno 
Držanje za rokce je drgač bolj njegov teritorij.. včasih se kr spomni iz lepega mira, pa me prime, pa sploh ne spusti

Hmmm, zanimivo koliko vas je takih ki se ne držite za roke
Midva z mojim sva že 2 leti skupi, vendar se še vedno ful pogosto drživa za roke. Včasih recimo gledava kšn film in se cel čas drživa
Men je to nekaj najbolj normalnega v zvezi in ne vem zakaj bi daljša zveza pomenila, da moraš opustit stvari kot so držanje za roke
Pa tud recimo ko greva kam vn me doskrat prime za roko... ne vem no, men je to toook 'cute' ko vedno čutiš nekoga zraven.
No, sej ne rečem, da sva kot dva klopa, ki se nikoli ne spustita, ampak hočem rečt, da se še nisva naveličala tistih 'začetnih' stvari, ki jih nekateri počnejo samo par mesecev, potem pa nič več...

No, sej ne rečem, da sva kot dva klopa, ki se nikoli ne spustita, ampak hočem rečt, da se še nisva naveličala tistih 'začetnih' stvari, ki jih nekateri počnejo samo par mesecev, potem pa nič več...
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
meni je šlo držanje za roke vedno grozno na živce... v bistvu sploh nobenemu tipu nisem pustila da bi me prijel za roko (razen če sem bla tok pijana da me je trebalo vlečt za roko domov
ali pa v posteljo
)
odkar mam pa mojega lubija, mi je pa držanje za rokice nekaj najlepšega, najnaravnejđšega najbolj normalnega na svetu... in mislim, da bi umrla če ga ne bi smela držati za tačko čisto vedno vedno ko sma skup...
sem pač zaljubljena no...

odkar mam pa mojega lubija, mi je pa držanje za rokice nekaj najlepšega, najnaravnejđšega najbolj normalnega na svetu... in mislim, da bi umrla če ga ne bi smela držati za tačko čisto vedno vedno ko sma skup...
sem pač zaljubljena no...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...