Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

se pogosto držima, ja.. samo na začetku veze se nisma držala pred starši, sam pol smo se vsi navadli na situacijo, tk da ga zdaj ne spustim iz rok
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

Pomeni mi obcutek blizine, varnosti, ljubezni. :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Midva se pa ne drživa za roke prav pogosto. Včasih malo,za nekaj časa.
Kaj pa vem...Včasih paše,ampak načeloma mi pa ni fino skoz se neki za roke držat in njemu isto. Nisem več 15 stara.
Sploh mi je blo na morju bedno,čisto vsi od 13-90 se držijo za roke,pa dvomim da se doma tud ves čas,ampak očitno si pridejo na morje pokazat kako se imajo radi. Midva se apriori nisva držala takrat,haha :D
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

Midva se tudi ne držima za roke pogosto. Meni se zdi malo otročje po tolikih letih zveze, samo včasih, ko sm kej žalostna ali v kakšen stresu, šoku ga primem za rokco, da vem da nism čist sama v problemih.
Držanje za rokce je drgač bolj njegov teritorij.. včasih se kr spomni iz lepega mira, pa me prime, pa sploh ne spusti :roll: .... mislim.... včasih majčkeno nadležno :?
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objava Napisal/-a tinca987 »

mene vedno moi prime za roko...vedno...očitno mu je to ful všeč..no pa sei je men tud :wink: sicer pa se mi to zdi neki čist normalnega in ful lepga :love:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Hmmm, zanimivo koliko vas je takih ki se ne držite za roke :D Midva z mojim sva že 2 leti skupi, vendar se še vedno ful pogosto drživa za roke. Včasih recimo gledava kšn film in se cel čas drživa :D Men je to nekaj najbolj normalnega v zvezi in ne vem zakaj bi daljša zveza pomenila, da moraš opustit stvari kot so držanje za roke :? Pa tud recimo ko greva kam vn me doskrat prime za roko... ne vem no, men je to toook 'cute' ko vedno čutiš nekoga zraven.

No, sej ne rečem, da sva kot dva klopa, ki se nikoli ne spustita, ampak hočem rečt, da se še nisva naveličala tistih 'začetnih' stvari, ki jih nekateri počnejo samo par mesecev, potem pa nič več...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Meni je to čudno. Saj vsake tolko, za kratek čas še že pride v poštev, ma za dalj časa pa ne. Nak, ni to zame.
_t'mala_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _t'mala_ »

men je fajn če dokažem drugim puncam da ga mam rada....in s tem držanjem za roko upam da tot tut na ulic povem pokažem pa še kak kiss....
drugač bi mi blo pa ful bad če me nebi fant za roko prjeu al pa nebi pustu da bi ga držala....
je fajn to ja :D
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

meni je to usec, rada se drziva za roke, neka pripadnost je tako izkazana...newem pase nama :)
Uporabniški avatar
Miss She
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Miss She »

men je tud ušeč k se drživa za roke ... tak lep filing
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Jaz si ne predstavljam, da se nebi držala za roke ko greva npr. na sprehod.. Mi je res to full cute..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

meni je šlo držanje za roke vedno grozno na živce... v bistvu sploh nobenemu tipu nisem pustila da bi me prijel za roko (razen če sem bla tok pijana da me je trebalo vlečt za roko domov :P ali pa v posteljo :P)

odkar mam pa mojega lubija, mi je pa držanje za rokice nekaj najlepšega, najnaravnejđšega najbolj normalnega na svetu... in mislim, da bi umrla če ga ne bi smela držati za tačko čisto vedno vedno ko sma skup...

sem pač zaljubljena no...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Amy.<3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Amy.<3 »

...Vedno ga za roko držim...Če se sprehajava če nasploh greva kam skupaj ali pa če samo sedima drug poleg drugega...ali samo stojima...Vedno, ampak res vedno ga držim za roko...To mi pomeni veliko...Ne znam si predstavljati, da ga ne bi smela za roko držat... :?
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Meni je pa tko lepo, da se držita za rokce ... ne vem ... men je to lepo in pika in vem da bom zaenkrat to prakticirala, pa naj bova skupaj kratk čas in vsa zaljubljena al pa več let ...

čeprav po eni strani mi je mal hecno, če vidim "starčke" od 60+, ki se držijo za roke in so vsi zaljubljeni
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

hm...predvsem zato kr ga imam rada..in hocem da to vidjo tut ostali...da mam enga tazga cukra sam zase :love: :hearts:
Odgovori