Pa lani jih definitivno ni bilo prijavljenih 500, kvečjemu kakih 200.
da je bilo okoli 450 prijavljenih sem rekla za predlansko leto, in ne za lani (pa tudi lani jih sugurno ni blo kakih dvesto, ampak cifra še do 100 ni prišla)...
ugLaunem punce lan alpa predlan, jst UPAm da ns bo zloooo mal!! mater. ei sam poL morm bit u najmanšh čevlah kr je možn, da jim bo višina ušeč?? al kaj?! jao.. sj kompliciram, sam kle se uhka izžulam pa sprašujem 1o1 vprašanje
mmmayamm napisal/-a:mi je bla pa ful zanimiva zahteva pri emiratih: da morš bit s stegnjenimi rokami vsaj 212.-to je blo bl za nas tavelke
Saj je logično - oni nimajo CRJ-jev in A320, ampak samo velike (A330, A 340, B777), ki imajo višjo kabino, kjer moraš doseči overhead compartmente, da jih zapreš/odpreš in pomagaš potnikom nalagat stvari not.
mmmayamm napisal/-a:mi je bla pa ful zanimiva zahteva pri emiratih: da morš bit s stegnjenimi rokami vsaj 212.-to je blo bl za nas tavelke
Saj je logično - oni nimajo CRJ-jev in A320, ampak samo velike (A330, A 340, B777), ki imajo višjo kabino, kjer moraš doseči overhead compartmente, da jih zapreš/odpreš in pomagaš potnikom nalagat stvari not.
mah..lih zaskrbel me je, ker sm učerej šla še enkrat prevert kolk mam dioptrijo - mi jo je pa namerla -2 na levga in desnga..jao sam okei..kle se sekiram za take stvari, nakonc pa nam sprejeta..HaH..
ma ne, ne smes mislit, da ne bos sprejeta...valda, da se vsi ubadajo s taksnimi vprasanji, al majo pravo visino, dioptrijo, foreign languages pa tak...ne skrbi
uaaaa, pa res nič ne piše za dioptrijo, zanimivo tako da se ne preveč sekirat, očitno jim ni več tolk pomembno da maš nizko ali sploh nič dioptrije, ker ima itak to vedno manj folka no ja, vsaj eno vprašanje manj vas tare letos pa velik sreče vsem na sprejemnih!!
irisina hvalaaaaaaaaaaaaaa ja drugač pa..sej tele -2 vseen vidm mal pred sabo, tok da čist slepa nism! če ne se bomo pa na zdravniškmu na pamet naučile črke ane .. haha mal preplonkal
ja sej..aveš jamaica..raj na najslabš pomislm, da ne bom nakonc razočarana!! ker..pol je poraz teži sprejet, če nekej prčakujem