Ok, kmetije ne gledam... AMPAK danes sem na koncu btw vidla, kako je ena rezala drugi dlake s skarjami pod pazduho Pa koline so ocitno imeli... zakol so kazali po tv???
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
jst tega sicer ne spremljam, ampak morm pa napisat, da mi gre dobesedno na bruhanje, k zagledam uno ta debeloooooooo žensko (če se temu sploh lahko reče ženska), kej tako nagnusnega pa res ne vidš vsak dan
kaj pa če bi ti bla taka? bi ti blo prav da nekdo reče glej kak je nagnusna?
daj malo se skuliraj, pa če že misliš take stvari, si jih misli sama pri sebi, ker grda gor al dol, če podaš tako izjavo kot si jo zdaj ti si pa folk misli za tebe, fuck kok je ta fukjena pa primitivna v glavo ka kr peče!
ja sam če se drugi nebi delali norca in jo čudno gledali se ona sama sebe tud nebi sramovala... saj ne da jo podpiram, je res da bi lahko shujšala če bi mela voljo, sam take izjave kot prej pa me res vržejo iz tira, prav čudnim se kako lahko obstaja tako ozkoumen človek...
zdaj sem se še na en pregovor spomnila: Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. (Albert Einstein)
men so vsi skup bedni-adrijana je zlobna (zakaj je že ljubki skrila šal??ker ga ona pa nima??ok, pol lohk grem jst vsem, k majo mercedeze, le te razbit, kr jst jih pa nimam??), biljana neumna ko noč, daša njen prisledek.....
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
uršy napisal/-a:jst tega sicer ne spremljam, ampak morm pa napisat, da mi gre dobesedno na bruhanje, k zagledam uno ta debeloooooooo žensko (če se temu sploh lahko reče ženska), kej tako nagnusnega pa res ne vidš vsak dan
O moj bog! Sorry ampak sama sem veliko raje v družbe močnejših žensk, kot pa takih tupih babnicah, ki očitno nimajo pet pik v glavi!
Pa kaj potem če govori, da je debela? Saj jaz tudi jamram, da imam nekaj kg preveč, pa zato ne želim od ostalih slišati, da sem npr. debela krava.. Nekje pač mora biti meja dobrega okusa!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
najprej celo oddajo vpije: "gujdek gujdek" in čis vesela okrog mrtvega prašiča skače in ga boksa in ne vem kaj, pol se pa napije k taveča..madona, kere smešne k je jedla pire pa ji je vse iz ust padalo... hjaaao!