Pustiš punco, ker ti je druga všeč!!
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
No, jst tudi nism lih angelček pri tej stvari... Jst sm tudi bivšega pustila zaradi zdajšnega, ki sem z njim zdj že več kot 2 leti. Kaj naj rečem? Če ti je ena druga oseba ušeč nimaš kej mencat. Itak bi blo bedn nadaljevat eno tako zlagano in prisiljeno zvezo, kjer ti istočasno hodi druga oseba po glavi. Meni ni bilo žal za ta korak, ker sem vedela, da je to to.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
meni se je to že zgodilo.....čeprav fanta katerga sem pustila ni blo nič..je bil komaj začetek - 1mesec je trajalo...in ni mi bil preveč všeč.....potem pa je prišu mimo eden...ki mi je bil fanj že več kot 1leto....in sem začela po 2dneh z njim...... in ni mi blo žal..trajalo j e8mes. in je blo res lepo
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
LARIKA napisal/-a:Ja meni se je točno to zgodilo,da sem se zatrapala do ušes v drugega in pustila tedanjega fanta po skoraj 3 letih. In ni mi žal. Danes je moj mož in edini ki ga ljubim
PODPIS! (No, ni še moj mož, ampak vseen...enaka zgodba

Je pa tko...pomoje če pri dveh vse štima, ti na misel ne pride, da bi nekoga pustil zato, ker ti je nekdo samo všeč. Če pa je zveza že načeta in najdeš nekoga, ki ti ni samo všeč ampak še kej več, pol pa jst to čist razumem in podpiram in nikogar ne obsojam

cotkica napisal/-a:Da pustiš punco/fanta ker ti je neka oseba "všeč", je zame samo otročji izgovor. V ozadju je najbrž še ena zgodba, ki si jo ne upa povedati.
se strinjam, če nekoga ljubiš pa ti je nekdo "všeč" ni zadosten razlog da ga pustiš. definitivno je nekaj v ozadju.
je pa neki druzga če je tista usodna privlačnost, pa da se še zastopiš in sta oba za.. pol je tuki prašanje kok ti partner res pomeni pa kok si prpravlen narest da se odmakneš od tega pa rešiš pa vztrajaš, pa kako se razumeš s partnerjem itd itd itd..
zdaj sam zato, ker se je zagledal v drugo ni ravno sam zato. In zagotovo ni edini razlog, da nekoga pustiš SAM zato, ker si srečal eno osebo, ki ti je všeč. To se rpeprosto zgodi, ker pač ima tista druga oseba običajno stvari, ki jih prva oseba nima, drugačen karakter, izgled .... In slabše kot se razumeš s svojim partnerjem, bolj te pritegne ta druga oseba in vedno bolj te vleče k njej in se zgodi da se zaljubiš, ampak moja teorija je taka, da se ne moreš zaljubit, dokler si zaljubljen, tako da moje mnenje je, da takrat ko te partner zapusti zaradi nekoga drugega, ne pomeni, da te je pustil zaradi njega, ampak se je najprej od tebe odljubil zaradi drugih stvari, ki niso štimale in se je spet ponovno zaljubil. Navsezadnje gre preboleti ljubezen tudi znotraj razmerja.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Odvisno od situacije; od tega v kakšni zvezi bi bila. Sicer, če ne bi bila srečna, bi že takoj prbila konc. Da bi bla pa v enega človeka res zaljubljena, in bi ga pustila, ker bi mimo pršu lih en Brad Pitt. A-a, looks aren't everything.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
jst tud pustila bivsega zarad drugega, po 2h letih resne zveze..bivsega sm mela ful rada in sva se zdaj dobra prjatla..je pa blo tko,da ko sem ta druzga spoznala..joj,taki metuljcki in crvicenje..da tud ko sm bla s svojim fantom,sem na onga misnla..ful sm se zatreskala..par dni sploh jedla nism
v roku 2h dneh sm fanta pustila-z ta drugim pa nkol nc konkretnega mela..sla parkrat na pijaco,se mela lepo,sam mi je blo prezgodej se v resno zvezo spuscat.
mi pa ni zal,da sem to storila-svojga nism hotla zajebavat in sm raj koncala,kot da bi se delala da je vse kul.
vrjamem,da jh dost neb melo jajc in bi raj varali..

mi pa ni zal,da sem to storila-svojga nism hotla zajebavat in sm raj koncala,kot da bi se delala da je vse kul.
vrjamem,da jh dost neb melo jajc in bi raj varali..